Kleindochter prinses Margaret kopieert haar oma’s glamourlook

Lady Margarita knipoogt naar haar grootmoeders glamour.

Lady Margarita, de enige kleindochter van prinses Margaret, werd vorige week benoemd tot een van de ‘meest begeerde vrijgezellen’ binnen de Britse society. En dat wordt gevierd in stijl!

Little Black Book

Ieder jaar brengt societybijbel Tatler een lijst uit met de meest begeerlijke vrijgezellen uit de Britse upper class. Alle ladies, lords, celebkinderen, jonge ondernemers en sportsterren die nog ‘beschikbaar’ zijn, worden daarin op een rijtje gezet, zodat je weet wie je dit seizoen moet zien te strikken. Een van de dames in de lijst is Lady Margarita, de enige kleindochter van prinses Margaret, het zusje van Queen Elizabeth. Als speciale genodigde was ze afgelopen weekend op de Little Black Book party, een feestje voor al die geselecteerde vrijgezellen.

Lady Margarita hulde zich daarbij in een faux fur mantel, een leuke knipoog naar de partystijl van haar wijlen grootmoeder (al ging die ongetwijfeld voor een echt bontje). “Glamour is erfelijk,” concludeert Tatler. Bekijk de foto’s HIER.

Fotograaf & designer

De knappe Lady Margarita Armstrong-Jones is meer dan alleen ‘kleindochter van.’ De 20-jarige achternicht van King Charles werkt als fotograaf (net als haar opa) en als sieradenontwerpster. Binnenkort vertrekt ze naar Parijs om zich daar verder op haar juwelenbedrijf te storten. Maar, tipt Tatler, wie weet kun je haar van tevoren nog aan de haak slaan in Londen. Daar zou ze namelijk graag bij The House of Koko aan een spicy margarita nippen. What’s in a name…

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress, Tatler Marcus Dawes 2022

Laatste nieuws