[Gesloten] Fabulous Friday: maak 2 x kans op een shirt dress van Amiisi t.w.v. € 89 / € 139

We mogen een maat S en een maat L weggeven.

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Of zullen we het deze keer fashionable Friday noemen? Deze week mogen we namelijk twee prachtige shirt dresses van Amiisi weggeven!

Een shirt dress voor elke gelegenheid

Nooit meer overdressed of underdressed zijn, dat wordt een fluitje van een cent met zo’n leuke shirt dress. Amiisi, ‘mijn shirt’ in het Arabisch, is ontstaan als antwoord op de urban lifestyle van vandaag de dag. Eén middag is soms gevuld met een vergadering, kinderen ophalen van school, boodschappen doen, een webinar en een etentje met vrienden. Een Amiisi shirt dress past bij al punten in je agenda. Geen twijfels meer voor de kledingkast ’s ochtends, met een shirt dress kom je de hele dag stijlvol door!

De creatieve krachten achter Amiisi zijn de Libanese modeontwerpsters Sanaa Ayoub en Elissa Ayoub. Na het behalen van haar master in Fashion Design aan het gerenommeerde Istituto Marangoni startte ze een haute couture label in Beiroet en ontwierp ze voornamelijk custom-made galajurken. Geïnspireerd door haar verhuizing naar Nederland een aantal jaar geleden heeft Sanaa nu Amiisi opgezet: het eerste merk ter wereld dat volledig gespecialiseerd is in de shirt dress, het kledingstuk dat symbool staat voor stijl en veelzijdigheid.

Alle Amiisi shirt dresses worden met de hand gemaakt in Libanon door ervaren en bekwame kleermakers die het shirt dress-vakmanschap tot in de puntjes beheersen. En dat is te zien aan de prachtige kwaliteit!

Maak kans op Europa & Soumerya

Beau Monde mag twee van deze stunning shirt dresses weggeven. Model ‘Europa’ in maat S en Model Soumerya in maat L.

‘Europa’ is een warmgroene gesmokte shirt dress met pofmouwen (t.w.v. € 89,00):

Soumerya is een midi geprinte shirt dress in wit en petrol (t.w.v. €139,00):

Zo doe je mee

Wil jij je binnenkort in zo’n stijlvolle, veelzijdige shirt dress hullen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen. Vergeet ook niet aan te geven welk model je graag zou willen ontvangen. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deze winactie loopt tot en met 19 november 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Amiisi zullen delen als je wint.

 

Laatste nieuws