Babynieuws! Rebel Wilson verwelkomt dochtertje

En vernoemt haar naar de Queen.

Babynieuws vanuit Hollywood! Rebel Wilson heeft laten weten dat ze deze week een dochtertje heeft mogen verwelkomen met dank aan een draagmoeder. Ook legt ze meteen even uit hoe het zit met de naam.

Klein wondertje

“Meer dan trots kan ik aankondigen dat mijn eerste kindje is geboren, Royce Lillian, deze week ter wereld gekomen dankzij een draagmoeder,” schrijft de Pitch Perfect-ster op Instagram. “Ik kan niet omschrijven hoeveel liefde ik voor haar voel, ze is een prachtig wonder! Ik ben iedereen die hierbij betrokken was voor eeuwig dankbaar (jullie weten wie jullie zijn), hier wordt al jaren aan gewerkt…maar in het bijzonder wil ik mijn geweldige draagmoeder bedanken, die haar met zoveel gratie en zorg heeft gedragen en ter wereld heeft gebracht. Bedankt dat je met hebt geholpen mijn eigen gezin te stichten. Het is een geweldig cadeau. Het BESTE cadeau.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson)

“Ik ben klaar om kleine Roycie alle liefde te geven die je je kunt voorstellen. Ik leer snel…veel respect voor alle moeders!”, schrijft de actrice. Rebel begint niet alleen aan het ouderschap: afgelopen zomer maakte ze haar relatie met mode- en sieradenontwerpster Ramona Agruma bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson)

Royce Lillian Elizabeth

Aan PEOPLE vertelt Rebel hoe ze op de naam van haar dochtertje kwam. “Ik wilde een originele naam die begon met de letter R en toen kwam ik deze tegen,” legt ze uit – het past zo leuk bij de rest van het gezin. “Lilian en Elizabeth zijn allebei familienamen, die de vrouwen in mijn familie die ik bewonder ook dragen. Elizabeth is ook mijn tweede naam, vernoemd naar wijlen de Queen.”

De Australische Hollywood-ster laat weten dat het moment waarop ze haar babydochtertje voor het eerst vasthield onvergetelijk was. “Ik stroom over van liefde voor haar. Ze is prachtig en perfect. Dit is zo’n waardevol wonder.”

Bron: PEOPLE, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws