Ooh la la: dit is de nieuwe 40 jaar jongere liefde van Cher

De zangeres bevestigt haar kersverse relatie via (hoe kon het ook anders) Twitter

In haar hit Believe vroeg Cher zich al eens af: “Do you believe in life after love?” Voor de zangeres zelf is het antwoord hierop in elk geval een volmondig JA. Zij werd onlangs hand in hand gespot met een mystery man maar zoals het gaat in Hollywood: dat mysterie werd al snel opgelost. En zoals het gaat bij Cher: via Twitter.

Liefdesleven

Cher heeft een absolute rollercoaster doorgemaakt met haar relaties. Van Sonny Bono tot Tom Cruise en van rockmuzikanten tot bagelbakkers: Cher has been there, done that.

En nu bewijst het icoon dat het nooit te laat is voor ware liefde: zij deelde via Twitter namelijk tot over haar oren verliefd te zijn op een knappe man die zo’n veertig jaar jonger is dan de zangeres zelf.

Hand in hand

Ze werd namelijk gespot met de 36-jarige Alexander Edwards, een Amerikaanse producer. Binnen Hollywood geen onbekende, want hij datete al eens eerder met model Amber Rose, en dat was dan weer de ex van niemand minder dan rapper Kanye West – die op zijn beurt gescheiden is van Kim Kardashian. Een soort glamour-flowchart van romances en exen, zeg maar.

Dit deed de geruchtenmolen op volle toeren draaien. Maar Cher zou Cher niet zijn als zij niet diréct via Twitter zelf op het nieuws reageerde.

Aan één woord en een emoji heeft de zangeres genoeg om duidelijk te maken dat er inderdaad iets opbloeit tussen haar en de producer.

Zorgen

Fans van de popdiva zijn wat verdeeld over het nieuws, en verschillenden van hen delen hun zorgen in reacties op de tweet. “Ik ben direct wantrouwig over zijn intenties. Ik wil dat je gelukkig bent, maar niet dat iemand je gebruikt!” schrijft een fan.

Ook hier heeft Cher een duidelijk antwoord op klaar. “Zoals we allemaal weten…ik ben niet van gisteren, en wat ik zeker weet is dat er geen garanties zijn. Elke keer dat je een keuze maakt, waag je een kans. Ik heb altijd risico’s genomen. Het is WIE ik ben”, stelt ze.

Kortom: het popicoon is helemaal happy in love met haar jongere partner. En ach, al die siliconen onderdelen van de zangeres trekken haar gemiddelde leeftijd toch best een eindje omlaag. Is dat leeftijdsverschil direct ook geen punt meer.

Bron: Cosmopolitan, NU.nl | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws