Wow: dit is de lange lijst beroemde exen van Cher!

De 76-jarige diva weet van wanten!

Lees ook

Ze heeft inmiddels een vent aan de haak geslagen die zo’n veertig jaar jonger is dan zijzelf, maar dat is niet de enige opmerkelijke relatie van zangeres Cher. Door de jaren heen heeft de zangeres namelijk behoorlijk wat in ’t rond gedatet. Geen wonder dat glossy Vanity Fair haar in 2010 al uitriep tot ‘the original cougarWe zetten de beroemde exes van het popicoon voor je op een rijtje!

Kersverse vlam

Om maar even in het hier en nu te beginnen voor we direct in het verleden duiken: de meest recente man aan Chers arm is de 36-jarige producer Alexander Edwards. Binnen Hollywood geen onbekende, want hij datete al eens eerder met model Amber Rose, en dat was dan weer de ex van niemand minder dan rapper Kanye West – die op zijn beurt gescheiden is van Kim Kardashian.

Na enkele paparazzi-kiekjes van het stel samen, bevestigde Cher zelf al snel de opbloeiende romance via Twitter.

Aan één woord en een emoji heeft de zangeres genoeg om duidelijk te maken dat er inderdaad iets opbloeit tussen haar en de producer.

Risico’s

Fans van de popdiva zijn wat verdeeld over het nieuws, en verschillende van hen delen hun zorgen in reacties op de tweet. “Ik ben direct wantrouwig over zijn intenties. Ik wil dat je gelukkig bent, maar niet dat iemand je gebruikt!” schrijft een fan.

Ook hier heeft Cher een duidelijk antwoord op klaar. “Zoals we allemaal weten…ik ben niet van gisteren, en wat ik zeker weet is dat er geen garanties zijn. Elke keer dat je een keuze maakt, waag je een kans. Ik heb altijd risico’s genomen. Het is WIE ik ben”, stelde de zangeres.

En dat risico’s nemen? Dat kun je wel zeggen. Van R&B-achtergrondzangeres naar absolute koningin van de autotune: in haar carrière heeft Cher vrijwel alles al eens geprobeerd. Maar ook op liefdesgebied heeft de zangeres niet stilgezeten. Van haar stormachtige romance met haar eerste man Sonny Bono tot haar huidige lover: we nemen een kijkje naar de waslijst aan exen van de artieste.

Rocksterren, bagelbakkers, acteurs en schrijvers – ja ja: zij hebben Cher allen ooit het hof gemaakt. Op de volgende pagina’s zetten we ze op een rijtje.

Laatste nieuws

Zie ook