Wow: dit is de lange lijst beroemde exen van Cher!

De 76-jarige diva weet van wanten!

In totaal heeft Cher een lange lijst met exen waarin je al gauw de tel kwijtraakt. We zetten de grootste namen op een rij, en vertellen je precies wat de popdiva zélf over al deze heren heeft gezegd – van vurige flings tot serieuze relaties.

Acteur Warren Beatty

Voor hij trouwde met actrice Annette Bening, was Warren Beatty een behoorlijke casanova, aldus Cher. In een interview met Playboy magazine in 1988 vertelde zij dat ze op zestienjarige leeftijd het bed met de acteur deelde.

warren beatty
Beeld: Brunopress

“Natuurlijk ben ik er eentje van een lange lijst. Ik deed het omdat mijn vriendinnen én mijn moeder gek van hem waren. Ik zag Warren, hij plukte me mee en ik deed het”, vatte ze in het interview samen. Maarre, dat was niet bepaald een memorabele ervaring voor de zangeres. “Wat een teleurstelling!” deelde zij. “Niet dat hij niet goed was of zo, mar ik voelde gewoon niks. Dus voor mij, het had zoiets van: ‘dat hoeven we niet weer te doen’.”

De bekendste ex: Sonny Bono

Zij aan zij met manlief Sonny Bono brak Cher door als zangeres. Maar voordat zij in 1964 in het huwelijksbootje stapten, was het liefde op het eerste gezicht. “Het moment dat ik Sonny zag, verdwenen alle anderen om ons heen”, deelde zij over de 11 jaar oudere muzikant. Toch betekende dit niet dat hun relatie over rozen ging.

cher exen
Beeld: Brunopress

“Hij wilde niet dat ik opgroeide of dat ik vrijheid had. Ik mocht niets doen behalve werken. We werkten meer dan we leefden”, legde Cher uit. Daarnaast steeg de roem haar man naar z’n hoofd, en ging hij van liefhebbende echtgenoot naar overspelige control freak. “De waarheid is dat ik twijfel of we ooit man en vrouw hadden moeten worden”, legde ze uit aan het blad Parade. In februari 1974 dienden de twee een scheidingsverzoek in, en op 26 juni 1975 was hun relatie definitief ten einde.

Allman Brothers-bandlid Gregg Allman

Nog voor haar scheiding van Sonny Bono officieel rond was, besloot ook Cher rond te daten. Zo kwam zij eerst uit bij zakenman David Geffen. Hun romance hield echter geen stand. Maar dat betekende niet dat de diva bij de pakken neerzat. Welnee! Slechts vier dagen na de definitieve scheiding van Sonny Bono, stapte de artieste in het huwelijksbootje met muzikant Gregg Allman.

cher exes
Beeld: Paragon Agency-management, via Wikimedia Commons

Ook dit was een absolute wervelwind van een relatie. Het blad Rolling Stone vatte hun romance treffend samen: “Tussen 1975 en 1977 maakten Cher en Greg Allman kennis, trouwden zij, scheidden ze, trouwden ze opnieuw, kregen ze een zoon, en brachten ze een album uit.” Wij vragen ons vooral af: waar vindt een mens hier de tijd voor naast een goede carrière?

Na deze twee gestrande huwelijken gaf Cher het echter niet op in de liefde. Lees gauw verder met welke bekende beschminkte rocker zij ervandoor ging eind jaren ’70.

Laatste nieuws