Voorstelrondje: dit is de partner van Miljuschka

Ze is televisiekok, presentatrice, socialmediaster, model, magazine- en kookboekenauteur en dankzij haar recente deelname aan The Masked Singer ook nog eens zangeres: Miljuschka Witzenhausen weet hoe ze moet schitteren voor de camera’s. Ook haar partner kan goed met camera’s overweg, al staat hij als producer liever aan de andere kant van de lens. Wij stellen hem aan je voor!

Groot gezin

Een groot gezin, dat was altijd de droom van Miljuschka. Vroeger wilde ze het liefst dan ook vijf kinderen, inmiddels heeft ze er twee. “Ik ben geboren voor het moederschap, denk ik weleens,” vertelde de televisiekok onlangs aan Libelle. “Ik wilde vroeger wel vijf kinderen. Wie weet komt dat er nog van, al lijkt vijf me wel een beetje veel.” De presentatrice kreeg haar dochter Felina Stientje en zoon Rembrandt Tycho uit haar eerdere relatie met Tycho Veldhoen. Sinds een jaar of zes heeft ze echter een andere man in haar leven: producer Philip van Ierschot.

Foodfestival

Miljuschka en Philip ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011 op het Food Film Festival, vertelde het koppel eerder in gesprek met Elegance. Miljuschka was er te gast, Philip stond met zijn camera in de keuken. Hoewel hij rechten had gestudeerd, lag zijn interesse eigenlijk bij koken en het maken van kookvideo’s. Klinkt als een match made in heaven voor foodie Miljuschka, maar de vonk sloeg niet meteen over. Ook niet toen ze elkaar een aantal jaren weer tegen het lijf liepen. “Ik dacht al snel: wat een leuk joch. Maar ik zag je niet als relatiemateriaal. Ik had wel andere dingen aan mijn hoofd. De relatie met de vader van mijn kinderen rommelde al een tijdje. Ik wist niet of ik verder met hem wilde.”

Een tijdje later besloten Miljuschka en haar toenmalige man toch te scheiden. Niet snel daarna werkte ze samen aan een tv-programma met Philip. En toen leek de vonk wél over te slaan.

Moeilijk begin

Miljuschka durfde in eerste instantie niet te vertellen over haar familie. “Ik was bang dat [Philip] weg zou lopen als ik de waarheid vertelde. Zie je het voor je? Dat ik zou zeggen: ik ben de dochter van Astrid Holleeder, de zus van de grootste crimineel van Nederland, ik ben zijn nichtje. Mijn moeder en ik kunnen elk moment vermoord worden.”

Daar had Philip in het begin inderdaad moeite mee. “Toen ik het eenmaal wist, begonnen goede vrienden op me in te praten. De een zei: rennen! De ander: waar brand je je vingers aan? En de volgende: je gaat toch voor de liefde, niet voor een achternaam?” Uiteindelijk luistert Philip inderdaad naar zijn gevoel. Gelukkig maar, want de liefde spat er nog steeds vanaf op de kiekjes die Mil op Instagram deelt. Ook shinen de twee regelmatig samen op de rode loper.

Philip en Miljuschka op het Gouden Televizier-Ring Gala 2022. Beeld: BrunoPress

Kinderwens

Of die vijf kinderen er nog gaan komen? Daar is het stel nog niet over uit. Philip voelt zich een echte vader voor zijn twee bonuskinderen. “Ik ben stapelgek op hen en zij op mij. Als ze niet bij ons zijn dan mis ik ze echt”, aldus Philip een aantal jaar geleden in een interview met Flair. “De vraag is voor mij niet of ik een kinderwens heb, want die is met deze twee echt vervuld, maar of ik zelf papa wil worden. Dat is eigenlijk puur een egoïstische keuze.”

Bron: Elegance, Flair, RTL Boulevard, Vriendin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws