Romanovs delen eerste officiële kiekjes van pasgeboren prinsje

En zoals het een Romanov betaamt, krijgen we een absolute overdaad aan baby-content.

Eind vorige maand deelden we al het vrolijke nieuws dat de afstammelingen van de keizerlijke Romanovs er een nieuwe troonopvolger bij hebben. Op 21 oktober zag de kleine prins Alexander Romanov het levenslicht. Inmiddels zijn ook de eerste kiekjes binnen van het kersverse keizertje.

Romanov baby

Ze hebben geen land aan hun voeten liggen, maar de Romanovs zijn maar al te trots op hun keizerlijke roots. Via hun officiële website en sociale media houden ze ons allen op de hoogte van hun dagelijkse beslommeringen. Weet je wel: beetje liefdadigheid, beetje brieven sturen  met officiële monogrammen erop, beetje verschijnen bij prestigieuze en minder prestigieuze evenementen. Helemaal noblesse oblige.

En via hun website deelden zij onlangs dus het grote nieuws dat grootvorst George en prinses Victoria hun eerste kindje hebben verwelkomd. “Onze kleinzoon zal Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Alexander Georgievich geheten”, viel er eind oktober te lezen. Een weekje later kregen we al een foto van een bijzonder goed ingepakte baby Romanov, maar echt leuke babyfoto’s lieten nog even op zich wachten. Tot nu!

Eerste foto’s

En nu delen de Romanovs hun allereerste kiekjes van de kleine. Zoals het een echte Romanov betaamt: met een hoop overdaad. Waar we bij de meeste royals één lieve Instagram-post krijgen met een lief portret van kersverse ouders en hun spruit, delen de Romanovs in totaal negen (!) foto’s van de kleine Alexander verdeeld over zeven verschillende Instagram-posts. Dat u er maar even voor gaat zitten.

Ook krijgen we nog een selectie close-ups van Zijne Doorluchtigheid.

De babyspam op het Instagram-account van het Russian Imperial House wordt afgesloten met een trots familiekiekje inclusief huisdieren, en een foto van glowing moeder Victoria met baby Romanov op de arm.

Troonopvolger

Veel informatie over het blijde gezinnetje krijgen we verder niet. De bijschriften bij de foto’s verraden niets over hoe het met de grootvorstelijke familie gaat, hoewel iedereen op de foto’s er dolgelukkig uitziet.

Nu is het wachten op de doop van de kleine Romanov én de royals die daarbij aanwezig zullen zijn. Of laten we eerlijk wezen: royals, en mensen die zéggen dat ze royals zijn. Ach, met een beetje glamour en een tiara hier of daar zijn we al tevreden.

Bron: Instagram @russianimperialhouse | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws