Wijnliefhebbers opgelet! Maak kans op kaartjes voor het Oogstfeest van Chateau Amsterdam

Alle wijnliefhebbers opgelet! Op 19 en 20 november wordt het oogstseizoen feestelijk afgesloten bij Chateau Amsterdam met - jawel - een Oogstfeest. Beau Monde mag tickets weggeven.

Lees ook

Alle wijnliefhebbers opgelet! Op 19 en 20 november wordt het oogstseizoen feestelijk afgesloten bij Chateau Amsterdam met – jawel – een Oogstfeest. Beau Monde mag 3×2 toegangskaarten weggeven. Dus trommel je partner-in-wine op, vul onderstaand formulier in en vier het feestje mee!

Chateau Amsterdam

Ken je Chateau Amsterdam al? In dit nieuwe wijnkasteel maken ze niet alleen heerlijke wijnen midden in de hoofdstad, je vindt er ook een Italiaans restaurant, een ruim terras en een grote bar met uitzicht op de urban winery. Een perfecte feestlocatie dus. Naast alle wijnen die er worden geschonken en dansjes die gemaakt worden op de dansvloer, worden er ook zeven nieuwe vintage wijnen gelanceerd. Je bent welkom om deze als eerste te proeven! Antipasti van chef Joey Baal, urban vibes, vinyl muziek en verschillende acts staan deze dagen centraal: Chateau weet hoe je het beste van wijn kunt genieten. Tickets? Die koop je hier! En, extra leuk: we mogen 3×2 kaartjes weggeven! Welke wijnliefhebber neem jij mee?

Beeld: ©KIRSTENVANSANTEN

 

Wat staat er op het programma?

  • Voor het eerst worden er maar liefst 7 nieuwe premium Vaders wijnen ontkurkt en geschonken, plus 3 specials.
  • Een menu vol culinaire hoogstandjes van Chateau-chef Joey. Denk aan antipasti op zijn best.
  • Urban vibes, vinyl muziek en verschillende acts, waarbij je wijn nog beter smaakt.

Op beide dagen wordt het oogstfeest van 14:00 uur tot 22:00 uur gevierd.

Win tickets

Wil jij kans maken op 2 kaartjes voor het Oogstfeest? Vul dan onderstaand formulier in voor 15 november 2022. Winnaars ontvangen bericht.

Deze winactie loopt tot en met 14 november 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Chateau Amsterdam zullen delen als je wint.

Laatste nieuws

Zie ook