[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op een beautypakket t.w.v. €272,82

Met daarin de mooiste producten van Molton Brown, SHAB en meer om stralend de feestdagen door te komen.

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je kans op een groot beautypakket t.w.v. €272,82 met de mooiste producten van Molton Brown, SHAB, Pepe Jeans, Weleda en Dashl. Vul onderstaand formulier in en doe mee!

Klaar voor de feestdagen met dit beautypakket

Van ontspannende showergel tot liftende mascara en van hoogwaardige lipliner tot kruidige geur: in het beautypakket dat Beau Monde mag weggeven, vind je alles wat je nodig hebt om deze winter stralend door te komen. Wat kun je precies verwachten?

Molton Brown

Je handen en je huid leg je deze winter in de watten met de elegante producten van Molton Brown. In het beautypakket vind je de Orange & Bergamot Hand Care Collection met daarin een frisse handzeep en voedende handlotion. De rest van je lijf houd je schoon en zacht met de Vintage with Elderflower Bath & Shower Gel en Body Lotion.

Pepe Jeans

Een heerlijke winterse combi, deze geur met mandarijnnoten en een frisse, kruidige toets van gember en peer. De eau de parfum Bright van Pepe Jeans is krachtig, weelderig en vrouwelijk. Extra fijn: de flacon kan worden nagevuld, het parfum is 100% veganistisch en de geur bevat 90% natuurlijke ingrediënten.

Dashl

Ook aan je wimpers en wenkbrauwen hebben we gedacht. In het beautypakket vind je The Brow TRIO (een sculpting wax, wenkbrauwpotlood en pomade) en de Fabulash Mascara van Dashl. Deze long-wear every-day mascara lift je wimpers en maakt ze voller. Vegan plantbased wax en polymeren zorgen voor een gladde en gelijkmatige aanbreng van de mascara, voor die intense blik zonder zware coating, klontjes of wasbeerogen. Vitamines houden de wimpers sterk en gehydrateerd. Alles wat je lashes nodig hebben dus.

SHAB

Met de producten van SHAB zijn jouw lippen ready for glam season. De missie van SHAB? Dat is om je te laten geloven in je eigen schoonheid. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens dier- en milieuvriendelijk. In het beautypakket vind je een Lip Liner en een Liquid Matte Lipstick. Vergeet in het winformulier niet aan te geven welke kleur je zou willen ontvangen. Alle tinten bekijk je hier via douglas.nl.

Weleda

Dit seizoen kan gezellig, maar ook hectisch zijn. Met de winterfavorieten van Weleda zit je wat ontspannende me-time betreft gelukkig wel goed. Met deze favorieten, Skin Food, Amandel Verzachtende Gezichtsolie en de nieuwe limited edition Aroma Shower Comfort, heb je ook tijdens de wintermaanden een stralende huid.

Zo doe je mee

Kans maken op dit goedgevulde beautypakket? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Deze winactie loopt tot en met 25 november 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SHAB/Weleda/Dashl/Pepe Jeans/Molton Brown zullen delen als je wint.

 

Laatste nieuws