Dit zijn de exen van Sylvie Meis

Na alle gebroken harten, heeft Sylvie eindelijk haar Mr. Right gevonden.

Sylvie Meis, wie kent haar nou niet? De prachtvrouw is inmiddels een heus begrip geworden in de Nederlandse én Duitse televisiewereld. En hoewel Sylvie nu al een tijdje dolgelukkig is met haar man Niclas Castello, heeft de presentatrice ook een aantal keren liefdesverdriet moeten ervaren. 

Getrouwd

Op dit moment is Sylvie hartstikke gelukkig met haar man Niclas Castello, aan wie ze in 2020 het ja-woord gaf. Al eerder kwam naar buiten dat de twee tot op heden nog steeds in hun honeymoon phase zitten, en nog helemaal hoteldebotel op elkaar zijn. Toch moeten ze het wel hebben van de weekenden en de vakanties, want de twee wonen niet samen. Niet eens in hetzelfde land!

“Mijn man en ik wonen niet samen”, liet de presentatrice weten in de YouTube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg. “We hebben sowieso een modern marriage, waarbij we allebei hard aan het werk zijn en elkaar meestal zien in het weekend en op vakantie.” Tussendoor videobellen ze veel, want het geheim achter hun happy huwelijk blijft toch vooral praten met elkaar, vertelt Sylvie.

Ontmoeting

Sylvie en haar hubby werden in juni 2019 aan elkaar gekoppeld op de miljoenenbruiloft van model Barbara Meier en ondernemer Klemens Hallmann in Venetië. “Hij heeft me veroverd, klassiek veroverd. Goede mannen zijn authentiek en spelen geen spelletjes”, liet de presentatrice weten. Een week na hun ontmoeting had het stel hun eerste date en een korte vier maanden later deed Niclas haar een aanzoek. Drie maanden later verzegelde ze hun liefde in Italië met een vierdaagse Traumhochzeit.

Dat Sylvie nu dus gelukkig is in de liefde, betekent niet dat dit altijd zo is geweest. Zo heeft ze al meerdere keren een gebroken hart gehad na een aantal stukgelopen relaties. Maar, wie zijn die mannen die het hart van deze prachtvrouw hebben gebroken? Je leest het op de volgende pagina!

Laatste nieuws