Dit zijn de exen van Sylvie Meis

Na alle gebroken harten, heeft Sylvie eindelijk haar Mr. Right gevonden.

In totaal heeft Sylvie best een lijst met flings en romances en serieuze relaties. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Maarten Atmodikoro

Sylvie werd in 1997 voor het eerst gespot met haar lover NAC-voetballer Maarten Atmodikoro. Rafael was dus niet de eerste voetballer wie Sylvie aan de haak sloeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Football.Elijah (@elijah.14football)

Tim Immers

De meeste mensen maakten kennis met Sylvie in de razend populaire serie Costa. Tijdens de filmopnames in 2000 had ze een korte romance met acteur Tim Immers, maar hij brak – naast dat van Costa-collega Georgina Verbaan – ook het hart van Sylvie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Immers (@timimmersofficial)

Zlatan Ibrahimovic

In 2002 trok Sylvie haar stoute ‘hakken’ aan en had een onenightstand met toenmalig Ajax-voetballer Zlatan Ibrahimovic.

‘Derk’

Kort na haar avontuurtje met Ibrahimovic, kreeg ze een relatie met Derk. Deze relatie heeft ongeveer een jaar geduurd, maar toen Sylvie erachter kwam dat Derk eigenlijk getrouwd was, verbrak ze de relatie meteen.

Rafael van der Vaart

In 2003 kreeg Sylvie een relatie met profvoetballer Rafael van der Vaart, met wie ze een zoon heeft. In 2005 trouwde het gelukkige koppel, maar helaas gingen ze in 2012 uit elkaar. Naar eigen zeggen was het ‘een geleidelijk proces geweest wat nog maar moeilijk te stoppen was’. Toch werd er ook gespeculeerd dat de drie maanden durende affaire met piloot Balasz Vajta de reden was dat de twee uit elkaar gingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart)

Robin Thicke

Een jaar later heeft Sylvie – volgens een insider – een gezellige nacht beleefd met Amerikaanse R&B zanger Robin Thicke, die zelf opschepte over de onenightstand in zijn eigen radioprogramma.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Thicke (@robinthicke)

Perfect match

Ongeveer een maand na Robin Thicke werd Sylvie verliefd op Jared Moore. Ook dit liefdesavontuur hield niet heel erg lang stand waardoor Sylvie weer achterbleef met een gebroken hart. “Ik ontmoette iemand anders”, liet Jared Moore weten. Ook in Luis Medina Y Abascal, graaf van Martín de Hoyos, de Amerikaanse bankier Samuel Deutsch, de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie en Duitse voetballer Sami Khedira dacht Sylvie de liefde te hebben gevonden, maar toch bleken ook deze mannen geen perfect match voor haar te zijn.

Charbel Aouad

Even leek Sylvie wel haar Mr. Right te hebben gevonden in de miljonair Charbel Aouad had gevonden. De twee planden zelfs om met elkaar te gaan trouwen. De miljonair bekroonde hun relatie zelfs met een verlovingsring. Toch kreeg ook dit sprookje geen happy end: de twee verbraken hun verloving in 2018.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charbel Aouad (@charbelaouad_)

Bart Willemsen

Niet heel lang daarna kondigde Sylvie aan de liefde te hebben gevonden bij filmproducent Bart Willemsen. Ook deze relatie heeft niet heel erg lang geduurd, en strandde vijf maanden later.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bart Willemsen (@bratwilliams)

Niclas Castello

Na deze breuk heeft Sylvie het nooit opgegeven en is ze altijd op zoek geweest naar Mr. Right. En die heeft ze eindelijk gevonden in haar huidige partner Niclas Castello, met wie ze al ruim twee jaar gelukkig getrouwd is. Geef de zoektocht naar de ware liefde nooit op, laat de beauty maar weer eens zien.

Bron: Story, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws