Deze paardenstaart van Kate willen we allemaal namaken

Wauw!

Hoewel Remembrance Sunday alweer een week geleden is en we de royals flink onder de loep hebben genomen tijdens dit jaarlijkse evenement, raken we maar niet uitgepraat over de look van prinses Kate. En dan met name haar prachtige kapsel, nu we het ook van de andere kant hebben kunnen bekijken.

Remembrance Sunday

Voor het eerst waren William en Kate als Prins en Prinses van Wales aanwezig bij Remembrance Sunday, een kranslegging voor iedereen die gevallen is tijdens de twee wereldoorlogen of bij andere conflicten. Traditie is dat de heren een krans leggen en de dames toekijken.

Opvallend kapsel

We doken eerder al in het verhaal achter de prachtige juwelen van Kate, maar laten we de rest van haar look niet vergeten. De prinses droeg een zwarte manteljurk van een van haar favoriete ontwerpers, Catherine Walker, en droeg als headpiece een geweldige hoed van Philip Treacy.

Kate
Beeld: Brunopress

Ponytail

Maar wat nog meer opviel aan de prinses, was haar haarlook. Kate droeg haar befaamde lokken in een lage paardenstaart – iets wat ze niet heel vaak doet. Opvallend was dat deze staart er super vol, dik, gekruld en perfect uitzag. Gespleten haarpunten, wat zijn dat?

Beeld: BrunoPress

Favoriete producten

Maar hoe zorg je ervoor dat je net zulke zijdezachte en glanzende lokken krijgt als de prinses van Wales? Naast het regelmatig knippen van haar dode punten, gebruikt Kate ook haar favoriete Kiehl’s crème wat ‘Silk Groom’ bevat. De crème kost een kleine 30 euro en hydrateert, beschermt én verzorgt je haar. Breng een klein beetje van deze crème aan op vochtig haar en geniet van je glanzende, niet-vette afwerking. Nog een zeer betaalbaar product waar Kate fan van is, is de L’Oreal Elnett Hairspray voor een prachtige glans. Dat wordt inslaan!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws