Koningin Rania en haar ‘dierbare vriendin’ koningin Silvia

Het royal powerduo van het moment!

Als je aan succesvolle koninklijke duo’s denkt, kom je misschien snel uit bij een W.A. en Máxima of een William en Kate, maar ook koninginnen Rania en Silvia vormen samen een topteam!

Dierbare vriendinnen

Koningin Silvia van Zweden lijkt aan de Scandinavische winterkou te ontsnappen. Een aantal weken geleden was ze al in Jordanië voor haar liefdadigheidswerk, en deze week keert ze samen met koning Carl Gustaf terug voor een driedaags staatsbezoek. Koningin Rania vindt het enig dat haar Zweedse collega’s zo dikwijls op de thee komen. “Wat fijn om mijn dierbare vriendin Hare Majesteit Koningin Silvia van Zweden eerder vandaag te zien,” schreef ze onlangs op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

En eerlijk is eerlijk, op foto’s van het staatsbezoek zien koninginnen Rania en Silvia er inderdaad uit als bijkletsende besties.

Beeld: BrunoPress

Voor wie denkt, ‘hé, die meubels hierboven komen mij bekend voor’, dat kan kloppen, want we hebben hier gewoon met IKEA-producten te maken. Je ontkomt er niet aan als Zweeds koningspaar om het woonwarenhuis te promoten…

Ook de koningen kunnen goed met elkaar over weg. Volgens koning Abdullah bestaat er een ‘warme vriendschap’ tussen de twee families.

Koninginnen onder elkaar! Beeld: BrunoPress

Staatsdiner

Ook leuk om te doen met je dierbare vriendinnen: je klaarmaken voor een chic staatsbanket.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

We missen de tiara’s – zowel in Zweden als in Jordanië hebben ze schitterende exemplaren in de paleiskluis – maar misschien wilden ze het dineetje niet al te formeel maken. Vrienden onder elkaar, nietwaar? Wij houden dit leuke duo de komende dagen in de gaten!

Bron: Blauw Bloed, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws