Koningin Letizia: zo chic is de blote schouder

Doe maar off-shoulder voor de koningin van Spanje.

Doe maar off-shoulder voor de koningin van Spanje! Letizia laat zien dat meer bloot niet minder deftig hoeft te betekenen.

Cut-outs, doorkijkjes, diepe rugdecolletés: de Spaanse reina is niet bang om wat huid te laten zien. De laatste tijd zet Letizia vooral haar afgetrainde schouders in het zonnetje met weinig verhullende doch chique looks. Vorige week bijvoorbeeld in deze marinablauwe jurk tijdens een prijsuitreiking.

Koningin Letizia bij de Macael industry awards 2022. Beeld: BrunoPress

Zelden werd een royal rug zó vaak op de kiek gezet. Maar geef de aanwezige fotografen eens ongelijk, want Letizia’s diamanten en chique updo kwamen prachtig uit de verf dankzij haar off-shoulder dress.

Beeld: BrunoPress

Eerder deze maand koos Letizia ook al voor de ‘afzaklook’. Voor als je nog twijfelt over die off-shoulder jurk…

Koningin Letizia bij het jubileum van het Liceu Grand Theater, Barcelona. Beeld: BrunoPress

Hoewel Letizia zich weinig aantrekt van wat een koningin ‘zou moeten dragen’, heeft de blote schouder over het algemeen koninklijke goedkeuring. Prinses Catherine, koningin Máxima, hertogin Meghan en kroonprinses Mary weten ook uitstekend hoe ze met deze halslijn moeten omgaan. Voordeel van een Bardot-top is dat de delen over de schouder nog enige steun bieden, het is niet zo zenuwslopend als strapless op pad gaan en steeds onkoninklijk moeten hijsen. Sexy én chic, het kan prima!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws