Yes! Er is een derde deel van The Princess Diaries in de maak

Is Julie Andrews er ook weer bij?

Lees ook

It’s official: na twintig jaar komt er eindelijk een vervolg op het eerste en tweede deel van The Princess Diaries. De geruchten over een derde deel doen al een aantal jaren de ronde, maar nu wordt het grote nieuws dan ook eindelijk bevestigd door The Hollywood Reporter. Want ja, Disney is écht bezig met een vervolg.

Derde deel

Scriptschrijver Aadrita Mukerji heeft haar pen en papier weer gepakt om een begin te maken aan de derde The Princess Diaries-film. Dit betekent dus dat het koninkrijk van Genovia weer tot leven komt! Volgens verschillende bronnen zou het echt gaan om een derde deel, en dus niet om een reboot. Debra Martin Chase, die de eerste twee delen ook regisseerde, zal voor het derde deel opnieuw de touwtjes in handen nemen. We can’t wait!

Mia Thermopolos

Hoewel we niet kunnen voorstellen dat Anne Hathaway niet meer terugkeert in de rol van Mia Thermopolis, heeft de actrice nog geen officieel contract ondertekend. Toch blijven we hoopvol. De actrice heeft het namelijk niet onder stoelen of banken gestoken dat ze een derde deel van The Princess Diaries-reeks wel ziet zitten. En geef haar eens ongelijk!

Julie Andrews

De actrice sprak zich een aantal weken geleden nog uit over een derde deel van The Princess Diaries-films. Zo liet ze in gesprek met Entertainment Tonight weten dat ze het ‘fantastisch’ zou vinden om opnieuw met Julie Andrews – in de film grootmoeder en koningin Clarisse Renaldi – te werken. “Ik ben voor!”, liet Anne weten. “Als er een manier is om Julie Andrews voor de film te krijgen, denk ik dat we het kunnen laten werken.”

Maar of we Anne Hathaway én Julie Andrews terug gaan zien als prinses Mia en koningin Clarisse in het derde deel van The Princess Diaries-saga, dat is nog de vraag. Fingers crossed!

Bron: Marie Claire | Beeld: The Princess Diaries 

Laatste nieuws

Zie ook