Docureeks van Harry en Meghan binnenkort te zien op Netflix

Het duurt niet heel lang meer!

Al eerder dit jaar kwam naar buiten dat de docureeks van de Sussexjes mogelijk dit najaar op Netflix te zien zal zijn. Toch moesten we blijven wachten op een officiële release date. Tot vandaag! People meldt namelijk dat de langverwachte documentaire volgende maand al op Netflix verschijnt. 

Docureeks

Al in 2020 sloten Harry en Meghan een overeenkomst met Netflix voor het maken van een docureeks. Sindsdien worden ze op de voet gevolgd door een filmploeg en krijgen we een exclusief kijkje in hun Californische leven. Toch hoeven we niet te rekenen op beeldmateriaal van andere royals, want bij hen leek de crew niet welkom te zijn.

En hoewel er al eerder gespeculeerd werd over een mogelijke verschijningsdatum, is het nu officieel: de docureeks van de Sussexjes is vanaf december te zien op Netflix.

Interview

Meghan sprak eerder in oktober al met Variety over de docureeks en wat het publiek ervan kan gaan verwachten. “Het is fijn om ons verhaal te kunnen toevertrouwen aan iemand wiens werk ik al zolang bewonder (regisseur Liz Garbus, red.). Zelfs als dat betekent dat het misschien niet is zoals wij het zouden hebben verteld”, vertelde de hertogin.

“Het is zo interessant. Mijn man heeft nog nooit in deze industrie gewerkt”, vervolgde ze. “Voor mij is het zo geweldig om met zoveel creatieve energie om te gaan en te zien hoe mensen samenwerken. Het is echt een leuk proces geweest.”

Spare

Er staat dus een drukke winter voor de boeg voor de Harry en Meghan. Naast de docureeks die volgende maand op Netflix verschijnt, zal het tell-all boek ‘Spare‘ van de prins vanaf 10 januari 2023 in de schappen liggen. Naar eigen zeggen reflecteert Harry met ‘rauwe, onverzettelijke eerlijkheid’ op zijn eigen verhaal. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar alle tea spilling van de Sussexjes!

Bron: People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws