Miljuschka Witzenhausen spreekt openhartig over noodzakelijke botox

Maar of het altijd goed gaat?

Menig BN’er gaat weleens langs een plastisch chirurg voor een kleine touch up. Ook tv-kok Miljuschka Witzenhausen brengt zo af en toe een bezoekje aan haar arts, al is dat wel wegens medische redenen.

Migraine

De tv-kok vertelde afgelopen week in haar Instagram-stories dat ze vaak last heeft van migraine. Een wondermiddel wat hiertegen werkt? Botox. “Ik laat steeds botox spuiten tegen migraine. Ja, dat is echt fantastisch”, laat Miljuschka weten in de video. Ze laat onder meer botox spuiten in haar kaken, slapen, hoofd en achterhoofd. En dat werkt top voor de kok. “Als het na drie maanden is uitgewerkt, ga ik weer kruipend over de grond.”

Scheef gespoten

Toch is het niet altijd goed gegaan, zo laat Miljuschka weten. Naar eigen zeggen is er weleens scheef gespoten, waardoor er aan de ene kant meer botox zat dan aan de andere kant. Dit leverde nogal een gek gezicht op. “Elke keer als ik lachte, had ik een scheve mond. Dus ik dacht: wat is er met me aan de hand?”

Facelift

Hoewel veel mensen steeds een stapje verder gaan met plastische chirurgie, zit dat er voor Miljuschka niet in. Zo laat ze weten dat ze de facelifts die menig Hollywood-ster heeft ondergaan, maar niks vindt. “Heb je die shoots van hen gezien? Sorry, wat is dat nou weer? Dat we weer opeens tot ons 53ste er ook zo uit moeten zien. Dat kan toch niet?”

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws