Net als wij: Prins George is dol op glitter

Tijdens het Jubilee trok één specifieke outfit de aandacht van de jonge prins.

Hoewel de dresscode voor de royals vaak ietwat statig is – afgezien van de Jenny Packham-jurken van Kate Middleton – lijkt het erop dat prins George daar verandering in gaat brengen. Hij is namelijk net als zijn moeder dol op glitters!

Royal blauw in glitters

Tijdens het troonjubileum van Queen Elizabeth afgelopen voorjaar stond menig artiest klaar om voor het publiek en de royal family op te treden. Naast de spectaculaire shows, was er nog iets anders dat de aandacht trok. En dat heeft alles te maken met glitters…

Zanger Craig David droeg namelijk een van top tot teen glitterend blauw sportpak. De outfit trok ook de aandacht van prins George, liet prins William later aan de zanger weten. “Prins William kwam naar me toe en zei: mijn zoon George was dol op het blauwe glitterpak dat je droeg”, zegt de zanger in de uitzending van The Jonathan Ross Show, die zondag te zien was.

Craig David
Craig David in zijn glitterpak. Bron: BrunoPress

Memorabel moment

Na het concert afgelopen juni werd David ook uitgenodigd voor een klein feestje op Buckingham Palace. Iets wat de zanger heel bijzonder vond. Voor de gelegenheid had hij zijn moeder meegenomen en in het paleis ontmoette hij de prins en diens vrouw, prinses Catherine. “Een heel memorabel moment”, aldus de zanger.

Een onderonsje met de prins en prinses van Wales, dat wil natuurlijk iedere artiest. Zelf omschrijft David prins William als een “nuchtere” man. Koning Charles heeft hij ook meermaals ontmoet, en over hem is de zanger ook wel te spreken: “Hij is een goede kerel.”

Of we de jonge prins Georg binnenkort in een soortgelijk glitterpak zien rondwandelen, dat moet nog blijken. Het lijkt ons in ieder geval de perfecte outfit voor de kerstkaart van de Walesjes dit jaar!

Bron: Blauwbloed | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws