Naomi Biden over bruiloft: ‘Veel steun gehad van mijn oma’

"Ik had nooit gedacht dat de kleur van een lettertype op mijn huwelijksuitnodiging mij zou interesseren."

De bijzondere bruiloft in het Witte Huis van Naomi Biden en Peter Neal was het gesprek van de dag. Gelukkig kunnen we nog even langer nagenieten, want de kersverse bruid siert op de cover van de Amerikaanse Vogue! 

Hulp van ‘Nana’

Voor 250 gasten zeiden Naomi Biden en Peter Neal afgelopen weekend ja, in een met witte rozen versierd Witte Huis. Maar hoe hebben ze alles tot in de puntjes zo geregeld? Naast de hulp van een weddingplanner, heeft ze veel gehad aan haar ‘Nana’, First Lady Jill Biden. “We deden samen de huwelijksplanning en ze is super betrokken geweest”, vertelt de blushing bride.

Jill, die ook op de cover pronkt, genoot van de tijd met haar kleindochter en vertelt: “Naomi heeft een sterk zelfbeeld en had een duidelijk visie voor haar bruiloft“, zegt de First Lady. “Het was leuk om te zien dat ze zoveel vreugde kon vinden in alle details.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)

Aan alles is gedacht

Nog even over die details. Want met een groot huwelijk op een romantische en bijzondere locatie horen natuurlijk ook uitzonderlijke uitnodigingen. Laten ze het daar nou niet helemaal over eens zijn geworden. “Ik had nooit gedacht dat de kleur van een lettertype op mijn huwelijksuitnodiging mij zou interesseren, maar ik denk dat Peter en ik er zes uur over hebben gedaan om daarover te beslissen.” De uiteindelijke kleur op de uitnodiging? Simpel zwart!

Grace Kelly

De bruid trouwde in een klassieke jurk van Ralph Lauren, en die had niet voor niets een op Grace Kelly geïnspireerde look. Naomi wist namelijk precies in wat voor trouwjurk ze wilde trouwen. “Zoals elk klein meisje had ik een bepaald beeld in mijn hoofd – het was de jurk van Grace Kelly waar ik dol op was”, geeft Naomi toe. En het staat haar prachtig!

Bron: Vogue | Beeld: BrunoPress, Instagram @voguemagazine

Laatste nieuws