Mantels à la Middleton: zo draagt Kate haar favoriete winterjas

Kate zit er altijd warmpjes bij, en zo doe jij dat ook!

Lees ook

In de winter is een goede winterjas onmisbaar, maar naast warm moet hij natuurlijk ook fashionable zijn. Daarom kijken we de kunst graag af bij Kate Middleton, die al meerdere keren heeft laten zien dat de klassieke mantel anno 2022 zeker niet uit de mode is. 

Warm en stijlvol

We weten dat Kate Middleton een breed scala aan mantels in haar kast heeft hangen. We spotten haar immers steeds in verschillende mantels, van neutrale kleuren tot een rode knalkleur om goed op te vallen. Tijd om de looks onder de loep te nemen!

De prinses van Wales weet natuurlijk dat een mantel bij elke outfit past. Ideaal als je net als Kate naar verschillende evenementen moet op één dag. Zo kunnen we haar inmiddels uittekenen in de gouden combinatie van een jurk met een lange jas.

Bron: BrunoPress

Of met een donkere jurk met lichte accenten, wat prachtig staat bij de lichtbruine kleur van de camel coat. Complimenten aan Kate, die haar jurk perfect matcht met haar schoenen en tas!

Bron: BrunoPress

Een lichtbruine mantel is bijna altijd gepast, maar Catherine heeft natuurlijk ook een donkere kleur in haar kast hangen. Zo droeg ze dit zwarte exemplaar tijdens een bezoek aan het Colham Manor Children’s Centre in Hillingdon. Klassiek en toch stylish!

Bron: BrunoPress

Hoe graag we de prinses van Wales graag zien in donkere tinten en neutrals – niemand kan dat immers beter hebben dan Kate – gaan onze modeharten nog harder kloppen als ze een keer voor een knalkleur kiest.

Zo ging ze voor rood tijdens een bezoek aan de Holyhead Lifeboat Station in september dit jaar. Gecombineerd met een casual zwart ensemble springt haar jas er echt uit. En wat straalt ze!

Kate Middleton
Bron: BrunoPress

Nu de prinses van Wales meer verplichtingen heeft, verwachten we nog een winter vol warme mantels die koninklijke goedkeuring hebben gekregen. Wie weet zit er rond de feestdagen nog een glitterexemplaar tussen?

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook