Chique of identique: zo woon je als de celebs in de Cotswolds (voor een paar centen minder)

Wonen zoals Kate in de Cotswolds.

Lees ook

Celebs laten zich voor hun interieur graag beïnvloeden door hun omgeving. Zo bieden de Engelse Cotswolds volop inspiratie. Doe als Kate Moss, Stella McCartney of Hugh Grant en upgrade je home. Of doe hetzelfde voor een paar centen minder.

Het Gooi van Engeland

Naar schatting wonen er zo’n vijftig celebrities – onder wie royals als prinses Anne (in Gatcombe Park) en koning Charles (in Highgrove), maar ook Hugh Grant en Stella McCartney – in het Britse Gooi in Gloucestershire (spreek uit: Gloss-ta-shuh). En niet voor niets. In de middeleeuwen werd de streek rijk dankzij de handel in wolvee van de statige huizen die destijds in het glooiende landschap werden gebouwd, worden nu (parttime) bewoond door rijke en beroemde Engelsen. Er zijn dus veel leuke boetieks, galeries en andere hotspots. Kate Moss woont er – met toyboy en dochter – in een huis met tien slaapkamers. Voor de renovatie werkte ze samen met het exclusieve behangmerk De Gournay, in het thema moderne country chic.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door de Gournay (@degournay)

Chique & identique

 

 

Budgettip

Een volledige kamer (of zoals Kate wel 10!) te laten behangen met De Gournay is nogal aan de prijs. Schrik niet als je zo 12.000 euro kwijt bent. Gelukkig kan dat goedkoper. Voor dit printje spons je wit-blauw-grijze verf op de muur. Zodra het droog is, trek je met zilveren verf een aantal strepen en je maakt je custom wall art af met een paar muurstickers van Amazon. Et voilà, het woongevoel van de chique Cotswolds.

Tekst: Agnes Hofman, Marique de Vries (Beau Monde 10/2022) | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook