Dit is de knappe verloofde van voetballer Frenkie de Jong

Lees ook

Het WK is in volle gang, maar zoals gewoonlijk blijft onze aandacht moeilijk bij het spel. Bal, welke bal? Wij kijken liever naar de tribunes om de huidige generatie voetbalvrouwen beter te leren kennen. Wie is bijvoorbeeld de knappe dame achter voetballer Frenkie de Jong? Wij stellen haar aan je voor!

Jeugdliefdes…

Of je het WK nu volgt of niet, de naam Frenkie de Jong zal je vast wel bekend voorkomen. De 25-jarige voetballer is een van de mannen die de Nederlandse zege probeert binnen te halen tijdens het wereldkampioenschap. Daarvoor hult Frenkie zich uiteraard in het Oranje, maar eigenlijk woont hij al jaren niet meer in Nederland. Sinds 2019 is hij gevestigd in het zonnige Barcelona, samen met zijn vriendin en inmiddels verloofde, Mikky.

Cupido heeft blijkbaar in één keer raak geschoten, want de inmiddels 24-jarige Mikky Kiemeney is niet alleen de verloofde, maar ook de jeugdliefde van Frenkie. De twee zijn nu zes jaar samen. En voor je zelf aan het rekenen slaat: dat betekent dus dat ze 19 en 18 jaar oud waren toen ze verkering kregen.

…en verloofden!

Afgelopen zomer ging Frenkie op één knie voor zijn Mikky, bij een romantische zonsondergang. “Ik kan niet wachten om onze levens samen door te brengen, schreef de voetballer daarover op zijn Instagram-pagina. Gelukkig lijkt de aanstaande voetbalvrouw daar ook zo over te denken, want zij voorzag de kiekjes van het aanzoek van het overduidelijke onderschrift: I said yes!

Benieuwd hoe de knappe Mikky eruitziet? Op de volgende pagina vertellen we je meer over deze ‘influencende’ voetbalverloofde.

Laatste nieuws

Zie ook