Dit is de knappe verloofde van voetballer Frenkie de Jong

Vol ambitie

Haar verloofde heeft het al ver geschopt, maar Mikky zit zelf ook vol ambitie. Zo heeft ze een leuke 1,5 miljoen volgers verzameld op Instagram en heeft ze haar eigen kledingmerk, MIKKY KI.

En hadden we al gezegd dat de vriendin van Frenkie een ware beauty is? Hier zien we haar in fabulous glitterjurk tijdens het sportgala van 2019.

Voetbalgala 2019. Beeld: BrunoPress

Meer recente foto’s vinden we op haar Instagram-pagina. Waarschuwing: van al die prachtige Spaanse foto’s wordt je aardig jaloers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Leven als voetbalvrouw

Mikky vindt het nog weleens onwerkelijk, haar leven als ‘voetbalvrouw.’ “Als we bijvoorbeeld opgehaald worden voor een chic event of sportgala en we per vliegtuig of helikopter naar de feestlocatie gaan. Dan wordt mijn haar en make-up gedaan, en hangt een op maat gemaakte dure jurk klaar,” vertelde ze eerder aan LINDA.meiden. 

Op de foto gaan met een glas champagne op een feestje waar de meest stunning topmodellen rondlopen. “Dat voelt gek”, vertelt Mikky eerlijk. “Ik ben datzelfde meisje van vroeger, alleen de wereld waarin ik zit is veranderd.”

Niet voor lief nemen

In Open Kaart met Robbert Rodenburg vertelde Mikky eerder wat het geheim is achter haar lange, stabiele relatie met haar voetballer.

“Je moet in elkaar blijven investeren. Ik moet niet denken: ach, Frenkie vindt mij toch wel leuk. Niet verslonzen en elkaar juist aandacht blijven geven. Je moet elkaar niet for granted nemen. Ik vind het wel heel awkward hoor, om relatieadvies te geven. Maar ik denk dat het oprecht heel belangrijk is om leuke dingen te blijven doen. Of af en toe elkaars favoriete gerechtje maken.” Zo zou Mikky haar sportieve verloofde ook in Spanje zo nu en dan trakteren op poffertjes. Awh!

Bron: Grazia, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws