Christmas countdown: de mooiste adventskalenders om mee af te tellen

Aftellen naar Kerstmis doen we in stijl!

Lees ook

Aftellen in Kerstmis doen we uiteraard in stijl! Elke dag een praline, een beautyproduct of zelfs een sieraad: met deze luxueuze adventskalenders wordt december pas écht een feestmaand. Welke doe jij (jezelf) cadeau?

 

1. Stralen met Babor

Met een stralende huid aanschuiven bij het kerstdiner? In de adventskalender van Babor vind je achter ieder deurtje een verrassing voor een mooie, jeugdige huid. Met de 24 ampullen is jouw skin klaar voor de feestdagen én voor het nieuwe jaar.

€79,99

2. Bonbons van de Bijenkorf

Elke dag een chocolaatje uit een adventskalender pakken is al leuk, maar elke dag een bonbon snoepen is helemaal een feest. In de adventskalender van de Bijenkorf zitten 25 bonbons die allemaal met de hand zijn gemaakt door meester-patissier Mark Potma. In de doos zitten onder meer klassiekers als karamel-zeezout, vanille, champagne en pistache. Om je vingers bij af te likken dus.

Adventskalender
€39,95.

3. Yves Rocher

De adventskalender van Yves Rocher is betoverend mooi. Het is dan ook niet zo gek dat elk vakje is gevuld met een magische verrassing voor je gezicht, lichaam of haar.

adventskalender
€49,90

4. Rosefield

Rosefield heeft dit jaar haar allereerste adventskalender gelanceerd. En deze kalender zit vol verrassingen, maar we kunnen alvast een paar dingen verklappen. Er zit een horloge in, maar wel een die je zelf mag uitkiezen. Ook kun je drie sieradenbedels naar keuze uitzoeken en zitten er heel fijne beauty-goodies in van Marie-Stella-Maris, Nails Inc en StarSkin. De adventskalender kost €249, maar heeft een waarde van €600!

Adventskalender
€249

5. Christmas with Davines

Davines heeft een prachtige adventskalender gemaakt met de twaalf bestverkochte haarproducten. Ook zijn er verschillende boxen beschikbaar die ingedeeld zijn naar haartype of specifieke haarbehoefte. Ideaal!

€90

6. Twin Pack Adventskalender – Microdrink

Waterdrop komt dit jaar met een dubbele adventskalender. Oftewel: één adventskalender voor jou en één adventskalender voor je partner, vriendin of familielid. Hoe leuk! Achter elk vakje schuilt een Microdrink of Microenergy. Cheers!

€29,99

Wees er snel bij

Op Kerstmis moeten we nog een maandje wachten, maar de adventsperiode gaat komende week al van start. Onze favoriete calendars vliegen als warme broodjes over de toonbank, dus als we je nog één tip mogen geven is dat vooral: wees er snel bij!

Headerbeeld: Rosefield

Laatste nieuws

Zie ook