De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Lees ook

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Cocktails & cadeaus

Of je nu op zoek bent naar drankinspiratie voor het kerstdiner, een leuk cadeautje zoekt of jezelf wilt onderdompelen in de feestsferen: bij de gloednieuwe World of Aperitivo Shop van MARTINI ben je aan het juiste adres. Van 24 november tot 31 december is deze ‘extravagante experience’ in Antwerpen weer geopend. De winkel – ook wel een waar kerst walhalla – biedt een breed aanbod aan cadeaus, accessoires, tafel kleding, en alles wat je nodig hebt voor die borrel of dat etentje. Alle vliegen sla je hier in één – zeer gezellige – klap, en dat onder het genot van lekkere hapjes en een goede cocktail. Need we say more? Je vindt de World of Aperitivo shop aan de Korte Gasthuisstraat 9, Antwerpen.

Chique stamppot

stamppot

Dol op stamppot en op luxe? Maak dit weekend alvast een dinerreservering voor 30 november bij Slagerij de Beurs. Alleen op deze avond kun je hier terecht voor één van de duurste stamppotten ter wereld. Met exclusieve ingrediënten als truffel en kreeft wordt de oerhollandse pot tot een heel nieuw niveau getild. Neem je mede-stamppot-lovers mee, want voor het bedrag van €1200 kunnen vier tot vijf personen genieten van deze stamppot in pie-vorm. Reserveren: slagerijdebeurs.nl.

Dineren in feestsferen

Kerstmis is al begonnen in het Conservatorium hotel in Amsterdam! In hun chique brasserie of Taiko Cuisine & Bar reserveer je de heerlijkste menu’s voor tijdens de feestdagen. Ook een nieuwjaarsbrunch is een optie! En als je er dan tóch bent, kun je meteen een festive behandeling in de spa meepakken (inclusief champagne!). Meer info: conservatoriumhotel.com/nl/festive-season/

Dry december

Nog even rustig aan doen met de alchohol voor de feestdagen losbarsten? Of alvast beginnen aan die Dry January voornemens? Dat wordt een stuk eenvoudiger met de heerlijke non-alcoholische spirits van NONA. Meng de alcoholvrije gin met tonic voor een smaakvolle G&T of probeer hun Spritz, die het perfect doet in winterse mocktails. De elegante, minimalistische flessen misstaan ook niet in je thuisbar! NONA June en NONA Spritz zijn verkrijgbaar in een speciale kerstverpakking van 70cl voor €29,90 bij Gall & Gall, de Bijenkorf, slijterijen en concept stores en online via nonadrinks.com.

Getting festive

De voorpret van de feestdagen kan niet vroeg genoeg beginnen toch? Met de nieuwe lakjes uit de Festive Essie winter 2022 collection zitten we in ieder geval goed. Het beroemde nagellakmerk komt met fantastische kleuren als Carols and caviar, From head to mistletoe I Shimmer en Wrapped in Luxury die van jouw nagels alvast een feestje maken. Vanaf nu verkrijgbaar bij Etos, Douglas en Boozyshop.

Happy weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook