Even loeren: dit is de prachtige vrouw van Daley Blind

Voetbalsprookje

De twee leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan in Amsterdam. Daley was op slag verliefd, maar dit was bij Candy-Rae niet meteen het geval. “Ik had het die periode even helemaal gehad met mannen. Ik vond Daley wel direct een leuke, lieve jongen, maar meer niet.” Toch is de vonk overgesprongen en waren de twee in een rap tempo onafscheidelijk. “Daley was nog niet de grote voetballer van nu, maar zijn leven stond wel volledig in het teken van de bal. Die intense liefde voor sport verbond ons in zekere zin, want ik zat destijds op de dansacademie.”

Dat sport belangrijk voor ze is, is dan ook niet zo gek. Hierdoor ziet hun leven er ook heel anders uit, legt ze uit aan Kek Mama. “Daley en ik hebben nooit weekend als andere mensen weekend hebben. Op maandag en dinsdag vieren wij dan ook ons eigen weekend. Heel knus. Eerst jarenlang met zijn tweetjes en nu als gezin.”

Wij zetten een paar van de mooiste foto’s van de danseres en het lieve gezin op een rijtje.

Ivf-traject

Candy-Rae en Daley vormen met hun twee kinderen een prachtig gezinnetje, maar het ging niet altijd zo makkelijk. Zo vertelde Candy-Rae eerder aan Kek Mama over het intensieve traject dat nodig was om zwanger te raken. “Proberen zwanger te worden beheerste mijn leven volkomen.” Na een jaar zelf proberen, startte de danseres met hormoontrajecten in het ziekenhuis. Een slopend proces, zo weet Candy-Rae. “Elke maand weer die hoop, die spanning: zou het dit keer gelukt zijn? Gevolgd door de keiharde teleurstelling. Je kon me elke keer bij elkaar rapen.”

Toen Daley en Candy-Rae in het huwelijksbootje stapten, waren ze al twee jaar bezig met het ziekenhuistraject. Om zich volledig op het huwelijk te focussen, besloten ze even met de hormoontrajecten te stoppen. Wel bleef de danseres hormoonpillen slikken en nam ze acupunctuurbehandelingen. Na hun huwelijk zouden ze beginnen met een ivf-traject, maar dit bleek niet nodig: Candy-Rae was zwanger. “Daley en ik huilden van pure ontlading”, vertelde ze aan het blad. Hun zoontje was nog geen zeven maanden oud, toen ze zwanger werd van Lemae Lourdes. “We konden ons geluk niet op.”

Bron: Grazia, Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws