Zo ziet de ex-man van Meghan Markle eruit

Aan wie gaf Meghan voor prins Harry het jawoord?

Heel de wereld keek mee toen Meghan Markle het jawoord gaf aan haar prins Harry tijdens een ware sprookjesbruiloft. Een dag die de geschiedenisboeken in ging, maar het was niet de eerste keer dat de Amerikaanse actrice eeuwige trouw beloofde. Eerder was ze namelijk de vrouw van producer Trevor Engelson.

Meghan & Trevor

Het stel zou elkaar in een bar hebben leren kennen toen Meghan nog aan het begin van haar carrière stond. Ze waren al verloofd toen ze haar rol in ‘Suits’ kreeg en trouwden toen ze net een beetje bekend begon te worden, in september 2011. Een bruidsmeisje omschrijft de bruiloft van Meghan en Trevor als ‘ontroerend’, en het stel had hun eigen huwelijksgeloften geschreven.

Het duurde na het jawoord echter niet lang voor de eerste barstjes in de relatie verschenen. Meghan kreeg door haar bekendheid steeds meer kansen en leek steeds minder geïnteresseerd in een toekomst van rolletje-huisje-boompje-beestje. Het feit dat zij het grootste deel van de tijd in Toronto was voor de opnamen van ‘Suits’ en Trevor in L.A. woonde hielp niet, dat zijn carrière achter bleef bij die van haar evenmin. Een fietsvakantie in Vietnam, waar ze een voedselvergiftiging opliep, was voor haar de druppel.

Achttien maanden getrouwd

Na een huwelijk van zo’n achttien maanden, werd er een scheiding aangevraagd. Een besluit dat volgens Meghans biograaf Andrew Morton van één kant kwam. Voor Trevor kwam de door Meghan aangevraagde scheiding naar verluidt volledig uit de lucht vallen. Morton omschrijft het alsof Engelson ‘die zijn vrouw op handen droeg, zich steeds meer een blok aan Markles been voelde.’ De relatie eindigde zo abrupt dat ze haar verlovingsring en trouwring aangetekend per post terugstuurde. Bij Trevor hoeft dan ook niemand aan te kloppen voor een aardig woordje over zijn ex: ‘Hij kan zijn woede amper inhouden als haar naam valt.’ Benieuwd hoe het nu met Trevor is? Lees verder op de volgende pagina!

Laatste nieuws