Leuk babynieuws: een zoontje voor Lauren Verster

En wat een leuke naam heeft de kleine spruit gekregen!

De baby van Lauren Verster is geboren! Op Instagram laat de presentatrice weten dat zij en haar vriend Jasper Diepeveen weer een kindje hebben mogen verwelkomen. Dit is zijn lieve naam geworden.

Baby Louis

“Baby Louis is geboren!” schrijft Lauren Verster op Instagram. “Hij ruikt heerlijk, en ik vind ‘m sowieso de bom. Ben weer helemaal verliefd, snuffel steeds aan zijn wangetjes”, aldus de kersverse mom. Nu met z’n vijven ❤️❤️❤️❤️❤️” Daarbij deelt de presentatrice een tweetal kiekjes. Een waarop de kleine Louis lekker op haar buik ligt te slapen, en een van de kleine man die gewogen wordt. Te schattig!

3 moeders

Voor wie denkt dat de tijdens het WK geboren baby is vernoemd naar bondscoach Louis van Gaal, die heeft het mis. “Da’s toeval:)”, benadrukt Lauren. En met de komst van baby Louis zijn Laurens dochters Leentje en Meggy grote zussen geworden. Een taak die ze uiterst serieus nemen. “Een jongetje dus, en hij heeft hier thuis 3 moeders (ik en twee zorgende zussen🙈)”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lauren Verster (@laurenverster)

Felicitaties

Uiteraard regent het lieve berichtjes en felicitaties in de comments. “O zo knap!! Gefeliciteerd ❤️”, schrijft Renate Gerstanowitz. “Jaaaaaa daar issie dan! Wat prachtig. Gefeliciteerd mooie mama ❤️”, reageert Romy Monteiro. En Kimberley Klaver, die is zelf ook in love. “Ik ben ook verliefd!!!!! Baby Louis!!!!!😍😍😍” Gefeliciteerd!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws