Mike Tindall verklapt de échte dresscode in Buckingham Palace

De schoonzoon van prinses Anne laat weten dat het niet moeilijk hoeft te zijn.

Inmiddels zit het avontuur er weer op, maar de afgelopen weken was de schoonzoon van prinses Anne te zien in het survival- en realityprogramma I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here. Het kijken waard, ook als je niet zo’n liefhebber bent van Bekende Britten die gekke uitdagingen doen in de jungle, want tussen het survivallen door deed Mike Tindall de een na de andere leuke onthullingen over het hofleven.

Ontbijten in het paleis

Van moeten overleven op een karige portie rijst en bonen tot weer kunnen aanschuiven bij een ontbijt in het paleis: voor Mike Tindall is het mogelijk nu hij het realityprogramma weer heeft verlaten. De voormalige rugbyster is inmiddels weer herenigd met zijn vrouw Zara en hun drie kinderen, met wie hij op het statige landgoed Gatcombe woont. Terug naar alle luxe die zijn royal schoonfamilie te bieden heeft!

Zo blijkt Mike graag aan te schuiven voor een ontbijtje in Buckingham Palace, vertelde hij tijdens zijn deelname aan I’m A Celebrity…“Ik ben daar vaker geweest dan de meeste mensen. Er zijn veel statiezalen en maar een heel klein gedeelte wordt als woning gebruikt. Ik heb er weleens overnacht”, vertelt de schoonzoon van prinses Anne.

Dresscode

En als je in het paleis mag blijven slapen, kun je dan ook gewoon in je versleten pyjama plaats nemen aan het ontbijt? Of wordt er al verwacht dat je keurig in pak aan je eerste cup of tea van de dag begint? “Je kunt gewoon naar beneden in jeans en een t-shirt”, deelde Mike met zijn kampgenoten in het programma. Achter de paleismuren houdt de familie het lekker casual. Wat misschien maar goed ook is voor Mike, die eerder in de televisieshow onthulde dat hij als voormalig rugbyspeler nogal ‘vaak uit zijn pakken scheurt’…

Bron: People, Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws