Binnenkijken bij ‘Real Housewife of Amsterdam’ Maria Tailor

'Dat stukje fashion erin vind ik erg belangrijk.'

Er staan nog maar twee afleveringen online, maar wij zijn nú al verslingerd aan The Real Housewives of Amsterdam. De kans om binnen te kijken bij een van de modieuze sterren, Maria Tailor, laten we dan ook niet schieten. Wat een chique en huiselijke plek om bij te komen van alle housewife drama!

Minimalistische luxe

Maria Tailor kreeg bij het restylen van haar Amsterdamse optrekje hulp van Westwing. Hoewel ze – een vrouw naar ons hart – dol is op glamour, laat Maria nu met haar interieur zien dat het niet over the top hoeft. “Mijn stijl was altijd een beetje glamorous. Zo omschrijf ik het. Ik hield – en hou nog steeds – van goud. En het mag altijd wel een luxe-uitstraling hebben. Maar we hebben nu dan toch gekozen voor een iets minimalistische look”, vertelt Maria over haar nieuwe inrichting.

Touch of fashion

“Wat voor mij het allerbelangrijkste is, is dat het een huiselijk gevoel heeft. Het moet gezellig blijven en tuurlijk dat stukje fashion erin vind ik erg belangrijk. Maar uiteindelijk is dit je thuis, dus je moet je er thuis invoelen.” Al krijgt alle mode natuurlijk wel een mooie plek in Maria’s stulpje.

Even rondkijken

Nog even rondkijken in het stunning huis van Maria? In deze video vertelt ze uitgebreid over de styling van haar interieur.

Een zesje

Haar huis ziet eruit om door een ringetje te halen, maar is Maria een beetje een housewife? “Ik ben geen huisvrouw”, vertelde ze eerder in gesprek met Beau Monde. “Ik werk. Ook heb ik schoonmaaksters en mijn vaste oppas ruimt vaak achter de kinderen op. Wel hou ik ervan om het huis gezellig te maken voor Amelle en Jean. Playdates zijn ook altijd bij ons thuis en dan maak ik lekkers voor alle kinderen.” Luxueus én huiselijk, wat ons betreft zit dat wel goed!

Bron en beeld: Westwing

Laatste nieuws