Likje verf: Amal Clooney gaat voor nieuwe haarkleur

Het is dé haartrend van het moment om je lokken een tintje lichter te verven.

Lees ook

Je weet dat een haartrend écht aan terrein wint als zelfs Amal Clooney een pakje verf in haar befaamde, donkerbruine lokken laat smeren. De beeldschone mensenrechtenactiviste en -juriste heeft zichzelf dit najaar een warme tint laten aanmeten. Looking good!

Beroemde lokken

Nee, verwacht niet plotseling een hoogblonde coupe voor Amal. Wat dat betreft gaat de advocaat net zo om met haar signature lokken om als prinses Kate: af en toe wat lichter bruin of donkerder bruin kan, maar bruin blijft ’t. Lange tijd ging Amal Clooney door het leven met een espresso-bruine hairdo (wellicht een knipoog naar de side hustle van haar man?), maar deze week gaat ze voor een warmere, meer chocoladebruine kleur met een koperen glans.

Haarstylist Dimitris Giannetos mocht Amals lokken onder handen nemen en deelt het prachtige resultaat op Instagram:

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Helemaal on trend

Haarexperts verwachten zulke rijke, glanzende, warme tinten dé trendkleuren van 2023 worden, dus Amal Clooney is er mooi op tijd bij.

Waar veel mensen in de winter juist voor een donkerdere haarverf kiezen, lijken celebs daar dit jaar verandering in te willen brengen. Lichtbruine of blonde highlights zien we nu óók steeds meer in de wintermaanden. Zou dat betekenen dat we er voortaan in de zomer allemaal platinablond bij lopen? Van Amal verwachten we het niet, maar zeg nooit nooit…

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook