Waarom de Puro-lipstick jou de winter door helpt

Het najaar is in full swing en dat betekent een kleedje op de bank met een glas rosé of eindeloze liters thee ernaast. Maar niet alleen dat! We zijn immers ook onze beste glitter-outfits uit de kast aan het trekken voor feestelijke eindejaars-looks. Glamoureus voor de dag komen én jezelf goed verzorgen is dan ook een must deze winter. Het Italiaanse beauty-merk Collistar houdt in elk geval je lippen dit najaar lekker verzorgd én stylish gekleurd met de Puro-lipstick. Voeg hier nog een stukje eco-friendly filosofie aan toe en voilà – of zoals ze in Italië zeggen: e ci sei!

Verzorgend

Collistar Milano is een Italiaans beautymerk dat in 1983 werd opgericht, en al die jaren aan ervaring nu in een reeks vernieuwde lipsticks heeft gestoken. Hierin ligt de nadruk op het Italiaanse karakter van het merk, gecombineerd met een gedegen dosis wetenschappelijke achtergrond.

Het resultaat? Een huidvriendelijke formule met bestanddelen van Italiaanse oorsprong in een optimale concentratie. Veilige, geteste en multifunctionele producten met een meervoudige werking. Een zintuiglijke en niet-voelbare textuur.

De Puro-lipstick bevat geen siliconen of ingrediënten van dierlijke oorsprong. De hoofdrol is voor een op en top Italiaans ingrediënt: de Aglianico-druif. Dit zorgt voor gladdere, gehydrateerde lippen dankzij de antioxiderende eigenschappen.

collistar milano

Kleur

Met alle afspraken, dates, dinertjes, en feestjes die je de komende tijd tegemoet gaat, maakt een perfect matchende kleur op je lippen je look feilloos af. Hierom heb je de keuze uit 21 kleuren binnen 6 kleurfamilies: nude, roze, oranje, koraal, rood, en mauve. Voor deze kleuren is goed gekeken naar het prachtige Italiaanse landschap. Zo kun je gaan voor knallend roze, een subtiele mauve geïnspireerd op Florence, of een klassieke roodtint die een regelrechte ode aan de Milaanse Teatro alla Scala is.

De kleur dekt al in één dunne laag en blijft goed zitten. Zo hul je de lippen in universele tinten, en onthul je alle kracht, intensiteit en zuiverheid van het pigment. Van kerstdiner tot knallend eindejaarsfeest en van winterse wandeling tot cozy diner: je lippenstift kan het allemaal aan. Om ook met een stel lovely lippen de winter door te komen, klik je hier.

Ethisch en eco-friendly

Er goed uitzien is overigens één ding, maar ware schoonheid zit uiteraard vanbinnen. Ook daar is Collistar Milano zich bewust van, en dus zetten zij zich met hun vernieuwde Puro-lipstick in voor een duurzame productie. Zo zet Collistar zich in voor de kringloopeconomie met oog voor lokale, Italiaanse ondernemers.

En daarbij hoort natuurlijk een streven naar duurzame oplossingen. Hierom is een goed deel van de verpakking van de Puro-lipstick al recyclebaar, en is de lipstick navulbaar. Ook komt die filosofie terug in het productieproces: de verzorgende bestanddelen van de Aglianico-druiven zijn namelijk onderdeel van een upcycling-proces waarbij restproducten van de plaatselijke wijnproductie een nieuw leven krijgen. Daar kun je dus op proosten, saluti!

Beeld: Collistar

Laatste nieuws