Chantal Janzen onthult nieuw wassen beeld in Madame Tussauds

'De mensen naast mij waren bezig met Beyoncé!'

Lees ook

Een glimp opvangen van Chantal Janzen? Dan moest je maar net geluk hebben dat je tickets kon krijgen voor één van de twee recente pyjama parties met de presentatrice. Snel op de kiek met Chantal is echter weer een heel stuk makkelijker geworden, want ze heeft een gloednieuw beeld gekregen in wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.

Nieuw wassen beeld

“Ze had er al eentje in 2009, maar nu heeft ze een nieuwe”, valt te lezen op Instagram bij &C, Chantals eigen magazine. Na dertien jaar heeft het wassen beeld van Chantal Janzen een update gekregen. Of eigenlijk is er een compleet nieuw beeld van de presentatrice gemaakt. En dat is uniek! Het gebeurt namelijk maar zelden dat iemand een tweede wassen beeld krijgt. Onder meer koningin Máxima en Justin Bieber gebeurde dit eerder – niet de minste namen om tussen te staan!

Golden dress

Voor het tweede beeld van Chantal is gekozen voor een look die ze droeg tijdens het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam. “In vol ornaat, in haar prachtige golden dress van ontwerper David Laport”, valt er te lezen. “Zelfs de sieraden van Cartier, die zij op die avond droeg, zijn exact nagemaakt.” Wauw! Wij moeten toegeven, de nieuwe ‘Chantal‘ lijkt weer als twee druppels water en staat er stunning bij in het Amsterdamse museum. &C deelt naast het eindresultaat ook beelden van het maakproces, die zie je hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door &C the magazine (@andcgram)

Een eer

Ook Chantal herself deelt het nieuwtje vol trots op Instagram. “WAT. EEN. EER.”, schrijft ze bij een filmpje met nóg meer backstage beelden. “Vorig jaar kreeg ik de vraag of ze een nieuw beeld van me mochten maken. Ze vonden ‘m niet meer up to date, en vroegen of ik zin had om naar het atelier van Madame Tussauds in London te gaan om opnieuw te poseren”, vertelt de presentatrice. “Wat een feest was dat weer: zo’n ongelofelijk goeie vakmensen, niet normaal hoe ambachtelijk en toegewijd ze dat daar doen.” En daar in London, kwam ze voor een hilarische situatie te staan. “In de kamer naast mij waren mensen bezig met een beeld van Beyoncé, om deze up to date te maken. Ik zei natuurlijk tegen de mensen die helaas aan Sjentel Jenzen zaten te kleien ‘sorry that you’re waxing me and not my neighbor Bey’. Maar het maakte hen niks uit, zeiden ze lief en beleefd.” Ha!

Bron: Grazia, Instagram @andcgram en @chantaljanzen.official | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook