De intieme kerstviering van Queen Elizabeth met de Tindalls

De samenkomst moet, met dank aan Mike Tindall, een bijzonder gezicht zijn geweest.

Lees ook

Over de jaren heen zijn de Windsors rotsvast geweest met hun tradities – en de kersttradities met de hele familie zijn daar net zo goed onderdeel van. Natuurlijk staat er dit jaar een hoop te veranderen, nu moeder, oma, grootoma en rots in de branding Queen Elizabeth er niet meer is. Maar een paar jaar terug was er ook één bijzondere kerstviering, waarop de koningin brak met de familietraditie. En dat leidde tot een bijzonder moment met kleindochter en schoonzoon Zara en Mike Tindall.

Familie

Voormalig rugbyer en royaal schoonzoon Mike Tindall komt regelmatig voorbij in Britse media. Met z’n eigen podcast, een actief Instagram-account én een recente verschijning in het programma I’m a Celebrity….Get me out of here! krijgen we via de man van Zara Tindall regelmatig een kijkje in het leven van de bredere royal family.

In een interview met de show House of Rugby deed de schoonzoon van Princess Anne een paar jaar geleden een bijzondere onthulling over een bijzonder intiem moment dat zij beleefden samen met Queen Liz.

Samen alleen

Inmiddels zijn Mike en Zara namelijk helemaal gelukkig met hun dochters Mia Grace en Lena Elizabeth, maar het jonge gezinnetje ging tussen die twee spruiten door een ontzettend zware periode. Zo maakte Zara twee miskramen mee.

In december 2016 kozen de Tindalls er tijdens hun verblijf op Sandringham dan ook voor om het traditionele kerkbezoek even achterwege te laten. Maar terwijl de rest van de Windsors en hun aanhang voor de dienst naar de nabijgelegen kapel trokken, bleek dat de Tindalls niet als enigen thuis bleven. Ook de koningin bleef namelijk achter.

“De koningin voelde zich niet zo lekker, dus zij ging niet naar de kerk. En wij hadden natuurlijk net van alles gehad met onze zwangerschap die we kwijtraakten, dus deden we onze eigen kleine samenkomst, met z’n drieën”, vertelde Mike een paar jaar later.

Opvrolijken

Mike zou overigens Mike niet zijn, als hij niet op geheel eigen wijze had geprobeerd om de samenkomst wat op te fleuren. Zo vertelde hij dat hij een felrood pak met kerstmotieven aantrok voor de gelegenheid. “Ik dacht: ‘Misschien moet ik vandaag eens iets anders aantrekken’, maar ik probeerde vooral de sfeer wat te verlichten”, deelde hij. Mocht je nieuwsgierig zijn wat Queen Liz die kerstdag aantrof in de woonkamer van haar landgoed: Mike heeft op Instagram al eens een kiekje gedeeld van zijn kerstige outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Tindall (@mike_tindall12)

Met de voorliefde van Queen Liz voor kleurrijke outfits, denken we dat zij de actie van Mike helemaal kon begrijpen. Hoe graag we de sportman ook nog eens in zo’n sfeervol pak zouden zien – we verwachten deze kerst vooral een hoop focus op traditie bij de Windsors. Maar goed: van Mike Tindall weten we dat je altijd het onverwachte moet verwachten, dus who knows!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook