Perzikhuidje à la Jennifer Aniston? Dat doe je zo!

De actrice zweert bij dit verrassend betaalbare product.

Lees ook

Als er één actrice is van wie we een beetje skincare envy krijgen, dan is het Jennifer Aniston wel. De celeb is een ware masterclass in natuurlijk ouder worden. En hoewel goede genen natuurlijk een hoop helpen, schijnt mevrouw Aniston ook helemaal weg te zijn van één bepaalde lotion, waarmee zij puistjes altijd de baas is.

Hulp bij puistjes

Ondanks dat ze ongetwijfeld een dermatoloog op de speed dial hebben, ervaren Hollywoodsterren ook weleens huidproblemen. Een oneffenheid, om even een onschuldig voorbeeld te noemen. Jennifer Aniston is een van de sterren met een perfecte huid. In een interview met Elle UK in 2015 onthulde de actrice destijds wat zij doet als ze een puistje ontdekt. “Als eerste rol ik met mijn ogen en raak ik geïrriteerd, en dan doe ik er vaak een uitdrogende lotion op.”

De actrice probeert dan ook de verleiding te weerstaan om aan het puistje te zitten. “Ik pluk er niet aan, maar ik deed dat vroeger wel.” Ook deelde ze welke lotion ze religiously gebruikt als ze er wel last van heeft. “Mario Badescu heeft een geweldige drying lotion die ik nu al jaren en jaren gebruik. Ik had er eens een facial, in 1995, en ik gebruik het sinds dat moment.”

Gebruik

De Mario Badescu Drying Lotion, zoals het product voluit heet, gebruik je niet met je handen, maar met een wattenstaafje. Breng daar wat van de lotion op aan en stip daarmee je puistje aan. Het product is geformuleerd met een krachtige combinatie van salicylzuur en zinkoxide, waarmee het overtollig talg kan absorberen en de poriën vrij maakt.

De lotion gebruik je bij voorkeur voor het slapengaan. ’s Nachts laat je de formule zijn werk doen en ’s ochtends is het belangrijk dat je je gezicht goed reinigt. Overigens is niet alleen Jennifer enthousiast, ook de vele reviews over het product zijn positief! En je betaalt ook helemaal niet de hoofdprijs voor de Mario Badescu anti-acne drogende lotion (zoals-ie in Nederland wordt genoemd, mocht je ‘m nu direct willen googelen). Bij verschillende drogisterijen kun je de lotion voor ongeveer 15 euro op de kop tikken.

Bron: Marie Claire, US Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook