Kate Middleton zorgt voor wauw-moment op de rode loper in chique off the shoulder-jurk

Ook droeg ze een prachtige smaragden choker van prinses Diana.

Het kan de royalty-watchers onder ons niet zijn ontgaan dat prins William en prinses Kate momenteel in Boston vertoeven. En gisteren was het time to glam up. Nu is het sowieso al moeilijk om royals over het hoofd te zien, maar in haar appeltjesgroene off the shoulder-jurk stal de prinses van Wales gisteren toch echt de show. 

In het groen

Gisteravond waren Kate Middleton en William te gast bij de Earthshot Prize Awards in de MGM Music Hall in Boston, en aan going green gaf de prinses een geheel eigen draai. Zo verscheen La Middleton in een opvallend gekleurde groene off the shoulder-jurk van Solace London. De prinses huurde de jurk van het platform HURR, daarmee gaf ze gehoor aan het verzoek om niet in nieuwe kleding naar het evenement te komen. En ook aan accessoires was gedacht. Zo droeg Kate een choker van emerald en diamant, die ooit van haar schoonmoeder prinses Diana is geweest.

Met een vrouw als Kate aan je zijde, mag Will in zijn handjes knijpen, maar ook de prins zag er keurig uit. Hij trok voor de gelegenheid een velvetblazer van blauw aan, die al deel uitmaakte van zijn garderobe.

Kate en William waren bij het evenement aanwezig om de awards uit te reiken aan vijf personen die zich keihard hebben ingezet voor het milieu. Overigens was het niet alleen de eer aan Kate en William om deze mooie prijs uit te reiken, dit deden ze samen met Rami Malek, Catherine O’Hara en Shailene Woodley.

Earthshot

In 2020 riep William samen met bioloog David Attenborough Earthshot in het leven, met als doel impactvolle manieren te vinden om klimaatverandering tegen te gaan en te bestrijden. De naam van de organisatie is geïnspireerd op Moonshot van president John F. Kennedy, waarmee de verkenning van de ruimte in de jaren zestig een kickstart kreeg.

Bron: US Weekly | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws