Harry en Meghan delen explosieve nieuwe trailer: ‘Er wordt een vuil spel gespeeld’

Oh dear...

Paleispersoneel en hoflieden, zoek dekking! In een nieuwe trailer horen we dat prins Harry en hertogin Meghan écht een boekje gaan opendoen over het leven achter de paleismuren in hun docuserie. Denk: Oprah-interview, maar dan nóg explosiever. En we hoeven niet lang meer te wachten tot alle tea wordt gespilld.

Vuile spelletjes

In een gloednieuwe trailer van Harry & Meghan, de Netflix-serie over de Sussexjes, zien we dat de opgestapte royals het Britse koningshuis niet zullen sparen. Zo horen we prins Harry zeggen dat er een hoop ‘leed’ komt kijken voor de ‘de vrouwen die in dit instituut, dit mediacircus trouwen’. “Er is een hiërarchie in de familie, weet je, er worden dingen gelekt, maar er worden ook verhalen verzonnen. Er wordt een vuil spel gespeeld,” aldus de hertog van Sussex.

Duchess Meghan laat in de trailer horen dat ze besefte dat het “paleis haar nooit zou beschermen.”

Never complain…

Oh dear, dat klinkt alsof de toch al niet zo warme banden met de Windsors nu echt doorgesneden worden. Een korte teaser van de documentairereeks vorige week maakte de tongen al flink los en zou tot behoorlijk wat ophef leiden binnen het paleis. Al zullen de royals zelf – never complain, never explain – naar verwachting niet reageren op alle aantijgingen die Harry en Meghan in hun nieuwe serie zullen doen.

Twee delen

We hoeven in ieder geval niet lang meer te wachten voordat we zelf een oordeel kunnen vellen over het nieuwe tell-all project van de Sussexes. De eerste drie afleveringen van Harry & Meghan verschijnen deze week nog, op donderdag 8 december, op Netflix. Op donderdag 15 december volgen de laatste drie afleveringen. Wij hebben de popcorn klaarliggen!

Bron: Hello! Magazine, RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws