Camilla straalt als covergirl in kerstsferen

Ook Kate, Anne, Sophie, Alexandra en Birgitte maken een appearance.

Lees ook

Als je denkt aan covergirls dan denk je misschien aan glitter, glamour, it girls strak in de lak. Maar ook Camilla kan er wat van, bewijst zij vandaag. De Queen Consort straalt namelijk op de cover van de Britse editie van Good Housekeeping.

Covergirl

De magazines die deze weken in de schappen liggen, staan deze weken uiteraard in het teken van een hoop Christmas cheer. Jaaroverzichten, kerstbomen, versieringen, diners, party-outfits, en ga zo maar door.

Vanuit de Britse schappen kijkt sinds vandaag ook koningin-gemalin Camilla je aan. Op een kerstige cover van Good Houseskeeping staat Camilla in feestelijk rood voor een kerstboom. De japon die Camilla draagt, is een exemplaar van haar personal fave Fiona Clare. Hierop prijkt een elegante ballerina-broche. “De koningin-gemalin: denkend aan anderen dit feestseizoen”, valt erbij te lezen.

Interviews

Naast covergirl Camilla, spelen nog vijf andere royal dames een rol in het blad. Niemand minder dan Catherine Middleton en Princess Royal Anne gaan namelijk in interviews in op hun liefdadigheidswerk. Ook Sophie van Wessex, prinses Alexandra, en Birgitte, hertogin van Gloucester delen een stukje van zichzelf met het blad.

Queen Elizabeth

Ook maken de namen van een hoop andere royal ladies een verschijning op de cover. Deze hele editie van het magazine gaat namelijk in op de dames uit de koninklijke familie. Maar zo’n royal rondje dames in je blad? Dat regel je niet zomaar.

Daar moest uiteraard de blessing van niemand minder dan konining Elizabeth herself aan te pas komen. De uitgever van het blad deelde dat wijlen de Queen haar toestemming had gegeven voor een speciale editie van het blad waarin de royal ladies de hoofdrol speelden en de zaken die hen na aan het hart liggen gehighlight werden.

Kortom: een hele ronde royal highlights mét een royal blessing? Dat is een kersteditie waar je geen nee tegen kunt zeggen!

Bron: People, Good Housekeeping UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook