Zo ziet de vrouw van Jan Versteegh eruit

Jan is al vijf jaar getrouwd met zijn Dieuwertje.

Tijd voor een voorstelrondje! Jan Versteegh zul je ongetwijfeld al kennen als acteur, presentator en zanger, want al zo’n tien jaar lang is hij actief in de entertainmentwereld. Ook is Jan auteur van twee boeken: Gelukkig worden doe je zo, en Doodmoe en dolgelukkig: de leukste voorbereiding op het vaderschap. De presentator weet er het nodige van, want hij is vader van twee jonge dochters. Maar hoe ziet zijn gezinnetje er eigenlijk uit?

Van Spuiten en Slikken tot Sinterklaasfilm

Groen! Groen! Je kent het bekende geroep wel. Elke werkdag is Jan Versteegh te zien als presentator van taalquiz Lingo. De presentator begon ooit met iéts andere programma’s, zoals Spuiten en Slikken en Proefkonijnen, maar het woordenspel lijkt hem ook goed te bevallen. Saai zijn de werkdagen van Jan dan ook niet te noemen, want hier en daar klust hij bij als kandidaat (bijvoorbeeld in Wie is de Mol?) en als acteur – dit jaar nog in De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis, waar ook prinses Laurentien een rolletje in scoorde.

Wie weet hebben zijn twee jonge dochters hem daarin ook zien shinen. Jan is namelijk vader van Lulu Keesje (2017) en Bella (2019), die hij kreeg met zijn grote liefde Dieuwertje.

Jan & Dieuwertje

De televisie-alleskunner stapte in 2017 in het huwelijksbootje met zijn Dieuwertje. Hoewel Jan al tien jaar lang heel vaak op de buis te zien is, blijft zijn echtgenote juist grotendeels buiten de schijnwerpers. Ze was wel te zien in een van Jans programma’s, Jan wordt vader. Nogal wiedes, aangezien ze de moeder is van zijn twee kinderen. Ook op Instagram deelt de presentator soms een zeldzaam kiekje van zijn echtgenote. Benieuwd met wie Jan zijn leven deelt? Je vindt de foto’s op de volgende pagina.

Laatste nieuws