Royal blooper: koningin Máxima wordt met ‘Beatrix’ aangesproken

Op TikTok is óók de reactie van Máxima te zien.

Hoewel ze al bijna tien jaar niet meer op de troon zit, blijft dat ‘koningin Beatrix’ toch een beetje hangen. Zo weet ook deze TikTokker, die de ‘grootste blooper ooit met de koningin van Nederland’ deelt.

Oeps, foutje!

Eerder deze week schoof Máxima aan bij een bijeenkomst MIND Us, de stichting voor de mentale gezondheid waar de koning erevoorzitter van is, in Paleis Noordeinde. In haar knalpaarse pak (gecombineerd met ook al zo paarse Louboutins) was Hare Majesteit goed in beeld. Onmiskenbaar Máxima, toch?

Beeld: BrunoPress

Toch ging het even mis tijdens dit bezoek. Melano van @wijzijnmind deelt op TikTok de ‘grootste blooper ooit met de koningin van Nederland’. “Niet in scène gezet. Ik ben slecht in namen en was zenuwachtig. Dit ga ik nooit vergeten,” is te lezen bij de video.

@wijzijnmindNiet in scène gezet. Ik ben slecht in namen en was zenuwachtig. Dit ga ik nooit vergeten. Wat is jouw grootste blooper? #koning #queen #blooper #oeps #mentalegezondheid #jongeren #jong #maxima #koninginmaxima #gaatfout #foutenmakenmag♬ origineel geluid – MIND

Ja, je hoort het goed. “Ik ben hier met koningin Beatrix”, met deze woorden wordt Máxima voorgesteld. De koningin reageert gelukkig lachend op de verwarring met haar schoonmoeder: “Een later! Een later!” Het is ook niet bij te houden hè, met al die koninginnen. 😉

Prinses Beatrix

De TikTokker is gelukkig niet alleen in deze vergissing, want uit de vele reacties op het videoplatform blijkt dat meer mensen het nog weleens over ‘koningin Beatrix’ hebben. Dat terugdraaien naar prinses is niet helemáál vlekkeloos gegaan. Een aanspreekongeluk zit in een klein hoekje!

Bron: TikTok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws