Party princesses: leuk nieuws voor Amalia en Alexia

De vakantie begint precies op tijd!

Christmas comes early voor de Oranjes. De kerstvakantie van prinses Alexia begint nu al, wat betekent dat ze vandaag nog een feestje kan meepakken in het paleis. Wel zo gezellig voor de jarige Amalia!

Kerstvakantie

Ja, het is flink doorwerken daar op die kostschool in Wales, onthulde Alexia’s royal klasgenote prinses Leonor eerder. Maar gelukkig staan daar ook heel wat vakantieweken tegenover. Niet zo lang geleden genoot prinses Alexia nog van een lange herfstvakantie – toen zagen we haar nog tijdens een fotosessie met de rest van het gezin. En vandaag, op vrijdag 9 december, begint haar lekker lange kerstvakantie al. Pas op donderdag 5 januari hoeft ze weer in de schoolbanken te zitten. Als Alexia zich een beetje haast, kan ze vanavond ook nog bij een paleisfuif aanschuiven.

Paleisparty

Afgelopen woensdag vierde prinses Amalia namelijk haar negentiende verjaardag. Hoewel het door de ernstige bedreigingen aan haar adres helaas echt geen zorgeloze dag kan zijn geweest, is er gelukkig wel gewoon ruimte voor een feestje om haar laatste jaar als tiener in te luiden. Koning Willem-Alexander verklapte eerder deze week dat er deze vrijdagavond een verjaardagsfeest voor prinses Amalia wordt georganiseerd, en dat er dus ook geen Nederland-Argentinië gekeken zal worden.

Beeld: BrunoPress

Samen met de zussen

Wel zo gezellig dat zussen Amalia, Alexia en Ariane dit feestelijke weekend dan ook nog herenigd worden, toch? Nog een beetje de verjaardag van de oudste zus vieren en alvast helemaal in de kerststemming komen met het gezin. Al moeten prinsessen Amalia en Ariane in tegenstelling tot hun middelste zus nog even aan de bak: hun vakantie/collegevrije periode begint pas met het kerstweekend. Misschien toch zo gek nog niet, een kostschool in Wales…

Bron: UWC Atlantic, Uva, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws