Zoet! Monaco trakteert op nieuwe foto’s tweeling Jacques & Gabriella

Charlene deelt een trotse slideshow van haar kroost!

Het was dubbelfeest in Monaco afgelopen weekend. Prins Jacques en prinses Gabriella, de kinderen van prins Albert en prinses Charlene, mochten acht kaarsjes uitblazen. Terwijl de twins werden getrakteerd op twee verjaardagstaarten, een kinderfeestje en een middagje knuffelen met schildpadden, werden wij getrakteerd op foto’s van de mini-Monaco’s.

Helemáál ontkomen aan hun prinselijke verplichtingen doen Jacques en Gabriella niet op hun verjaardag. Ze werden door Albert en Charlene meegenomen naar het Oceanografisch museum om daar schildpadden uit te zwaaien die naar een beschermd ‘schildpaddendorp’ in Senegal overgebracht worden. Educatief verantwoord, goed voor het dierenwelzijn en als we Gabriella zo zien ook nog ‘ns hartstikke leuk. De Grimaldi’s weten wel hoe je het aangename met het nuttige kunt verenigen.

Maar tijd voor een echt kinderfeestje was er ook. Inclusief verjaardagstaarten, verkleedpartijen en een Super Mario-thema waarbij kosten nog moeite zijn gespaard (zou er een nichtje als Camille Gottlieb verscholen zitten in dat pak? Of een tante prinses Caroline? We zien het helemaal voor ons).

Op haar eigen Instagram-account zet prinses Charlene haar twee koters ook nog eens in het zonnetje met een heuse diashow, waarin we terugblikken op het afgelopen jaar van Jacques en Gabriella. Een montage die maar weer eens bevestigt dat de twee achtjarigen de hardst werkende jonge royals van Europa zijn, immer op sleeptouw genomen door papa Albert.

Ook genieten we hierbij weer volop van de levendige en tikje sassy prinses Gabriella, die alles in zich heeft om de volgende glamourprinses van Monaco te worden. We kijken uit naar het volgende levensjaar van de markies van Baux en de gravin van Carladès!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws