Leuk! De eerste koninklijke kerstkaarten zijn binnen

Charles en Camilla kiezen een kiekje van toen ze nog géén King & Queen Consort waren.

Ze zijn binnen, hoor! Dit weekend vielen de eerste koninklijke kerstkaarten van het seizoen op de mat. Voor veel royals is het traditie om vlak voor de feestdagen iedereen een Happy Christmas te wensen met hun favoriete foto van het afgelopen jaar. Charles en Camilla kiezen voor een bijzonder kiekje dat vlak voor het overlijden van de Queen werd genomen, terwijl de Borbóns hun populaire dochters naar voren schuiven.

Happy Christmas!

King Charles en Queen Consort Camilla lieten dit weekend hun eerste kerstkaartjes bezorgen. Sta je niet in het adresboekje van de royals? Vooruit, voor iedereen zonder koninklijke connecties delen ze hun Christmas card ook op social media. Dan zien we tenminste wat we missen.

De koning en koningin-gemalin kozen voor een liefdevol portretje in kerstkleuren. Dat terwijl de foto niet speciaal voor de feestdagen is genomen. Charles en Camilla stralen hier op de Schotse Braemar Games, op 3 september 2022. De foto werd dus slechts vijf dagen voor het overlijden van Queen Elizabeth genomen.

De Braemar Games, 3 september 2022. Beeld: BrunoPress

De boodschap houden Hunne Majesteiten simpel: “Wishing you a very Happy Christmas and New Year.” De uitgebreide kerstwensen bewaart Charles nog even, want hij heeft natuurlijk ook nog een allereerste kersttoespraak als koning te vullen.

Link tool: post not found

Herfstig kiekje uit Spanje

Ook de Spaanse royals hebben hun kerstkaart al verstuurd. Of nu ja, zoals dat tegenwoordig gaat, op hun website geüpload. Koning Felipe en koningin Letizia kiezen niet voor een familieportret, maar laten het poseren over aan hun twee dochters.

We zien prinsessen Leonor en Sofîa in warme truien stralen in een herfstig stukje paleistuin. De kerstsferen blijven een beetje uit, maar een lieve foto is het wel. Felipe, Letizia, Leonor en Sofîa ondertekenen alle vier de kerstwens, mét hun titels. Zodat we ‘m niet als de zoveelste kerstkaart met matchende outfitjes op de stapel schuiven.

We houden de brievenbus deze week in de gaten, want William en Kate, Harry en Meghan, de royals uit Jordanië en België en onze eigen Oranjes zijn meestal ook niet vies van een kiekje voor de feestdagen. Wie van hen weet er wél wat Christmas glam aan te geven?

Bron: Hello! Magazine, Hola | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws