Fabulous Friday: maak kans op 3 x 2 filmkaartjes voor ‘I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie’

Wie neem jij mee als je wint?

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je kans op 3 x 2 kaartjes voor de film I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie. Wie neem jij mee naar de bios in de kerstvakantie?

Het verhaal van een legendarische zangeres

Het jaar afsluiten met een muzikale must-see movie? Vanaf 22 december draait I Wanna Dance in de bioscioop, een biopic over het leven en de muziek van poplegende Whitney Houston. Actrice Naomi Ackie brengt het verhaal áchter die iconische stem tot leven. Geld, liefde, faam, verwachtingen…I Wanna Dance is een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Whitney.

Kans op kaarten

Lijkt het je leuk om helemaal gratis plaats te nemen in het rode pluche van de bioscoopzaal? Beau Monde mag 3 x 2 kaartjes weggeven voor deze film.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de filmkaarten, is onderstaand formulier invullen. Winnaars ontvangen bericht.

Deze winactie loopt tot 23 december 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.

Laatste nieuws