Victoria Beckham over ‘nose job’: ‘Het is gewoon een trucje’

Botox, fillers, opgespoten lippen, een nieuwe neus…Naast het volgen van haar superstrenge dieet zou Victoria Beckham nog veel meer doen om haar lichaam in de gewenste vorm te brengen. Al wil Posh Spice sommige geruchten de wereld uit helpen. In een nieuwe, very Christmassy video vertelt Victoria dat haar ‘nose job’ gewoon een make-up-trucje is.

Een kwestie van contouren

In een nieuwe video samen met make-up-artist en mede-diva Charlotte Tilbury verklapt Victoria Beckham een aantal van haar beautygeheimen. Zo laten de twee Britse beauties zien dat je met de juiste kleuren en kwasten je neus zó kunt contouren dat je de plastisch chirurg voortaan kunt overslaan.

No nose job

“Mensen hebben weleens gezegd dat ik een nose job heb gehad”, horen we het fashion- en beauty-icoon zeggen in de video. “Maar ik heb nooit een nose job gehad. Ik heb altijd al zo’n neus gehad. Het is de neus-truc.”

Charlotte Tilbury doet het even voor. Ze pakt haar blender brush en haar Filmstar Bronze and Glow palette erbij en contourt daarmee de zijkanten en de onderkant van Vic’s neus. Vervolgens tekent ze met een highlighter een uitroepteken op de neusbrug met een smudger brush: een lange lijn met op het puntje van de neus een stip.

Don’t mess with your boobs

Hoewel Victoria natuurlijk graag zegt dat ze haar flawless voorkomen te danken heeft aan een gezonde levensstijl en haar eigen beautyproducten, was de Spice Girl eerder wel openhartig over haar borstimplantaten. Die liet ze in 2014 verwijderen. “Don’t mess with your boobs,” schreef Victoria later in een brief aan haar 18-jarige zelf, die in Vogue werd gepubliceerd. “Al die jaren heb ik het ontkend – stom van me. Een teken van onzekerheid. Wees gewoon blij met wat je hebt.”

Bron: Woman & Home | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws