Charlene verschijnt in herfstige camel-look

Ook in Monaco zijn de temperaturen dalende. Uiteraard is het aan de Méditerranée nog niet zo ijzig koud als hier, maar we zien ook de Monegasken inmiddels steeds vaker naar jassen, mantels, en sjaals grijpen. Zo verscheen Charlene gisteren bij een evenement in een klassieke camel-look die even elegant is als-ie bij het najaar past.

Drukke dag

Gisteren hadden Albert en Charlene een druk programma. Zo stond er allereerst een bezoek op de planning aan het Monegaskische Rode Kruis, om daar kerstcadeautjes uit te delen. Vervolgens werd er een stop gemaakt bij een lading kerststalletjes, en in de avond verscheen het prinselijk paar bij een kerstboomveiling voor het goede doel. En wij maar denken dat wíj het druk hadden met alle diners en feestjes deze periode.

Camel

Afijn: Charlene maakte ’s ochtends haar opwachting in een head to toe camel-kleurige look. Niet alleen ging Hare Doorluchtigheid gekleed in een volledige ton sur ton outfit, ook waren alle kledingstukken afkomstig van het luxemerk Akris. Zo meldt UFO No more dat zij de Flavin-broek (€740) droeg, met een coltrui in caramel (€850), en daarover de Emotion trenchcoat (€4.450). Zelfs het riempje rond haar taille (€400) is van Akris. Totaalprijs: €6440

charlene albert camel
Beeld: Brunopress

Ultieme klassieker

Natuurlijk kan Charlene ongeveer alles hebben, maar het helpt dat je met een camelkleurige look eigenlijk altijd goed zit. Van BN’ers en celebs tot royals: een camelkleurige trenchcoat mag niet ontbreken. Een licht linnen modelletje voor het voorjaar, of een luxe wollen mantel tegen de kou? Ton sur ton of in combinatie met vrolijke kleuren? Met camel en caramel kun je alle kanten op.

Zo bewijst Meghan hier in januari 2020, met haar jas casually over haar arm gedrapeerd…

meghan harry camel
Beeld: Brunopress

…en schoonzus Kate zagen we eerder dit jaar ook in een combinatie van bruine en beige tinten.

kate middleton camel
Beeld: Brunopress

De toenmalig Duchess of Cambridge wint wat ons betreft deze camel showdown met een perfect matchende pup op de arm als accessoire. Hoe dan ook bewijzen de royal ladies dat je met een camel trenchcoat en een coltrui nooit fout zit!

Bron: Beau Monde Archief, UFO No More | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws