Yolanthe Cabau: ‘Niemand zal me ooit echt kennen’

'Daar heb ik jaren verdriet om gehad en mee geworsteld,' blikt de actrice terug.

In het jubileumnummer van Grazia blikt Yolanthe Cabau terug op de afgelopen 15 jaar. Een periode met veel ups and downs voor de actrice, waar ze openhartig over vertelt.

Oordelen van anderen

De afgelopen vijftien jaar zat vol met mooie herinneringen. “Mijn all time hoogtepunt is de geboorte van Xess”, stelt Yolanthe. “Hij heeft mij moeder gemaakt, met alle verantwoordelijk­ heden die dat met zich meebrengt, maar ook met onvoorwaardelijke liefde. Xess is mijn hart, het zonnetje in mijn leven.”

Maar het leven heeft natuurlijk niet alleen maar hoogtepunten. “Voor mij was de strijd om mezelf niet te verliezen in het beeld of de oordelen die anderen van je hebben de afgelopen jaren het zwaarst”, vertelt de actrice openhartig. “Daar heb ik jaren verdriet om gehad en mee geworsteld. Niemand zal me ooit echt kennen, behalve ikzelf en mijn inner circle. Dat moet je accepteren. Ik ben een sterke vrouw geworden, maar het is een lange weg geweest om daar te komen.”

Selflove

Door alles ups en downs heeft Yolanthe dan ook veel geleerd. De belangrijkste les van de afgelopen jaren? “De liefde voor mezelf. Ik ben mijn eigen beste vriendin geworden. Wat er ook gebeurt, ik heb mezelf. En dat is rijkdom”, stelt ze. “Jarenlang heb ik mezelf niet zien staan. Ik vond het belangrijker om er voor anderen te zijn.”

In de nieuwste Grazia lees je het hele interview met Yolanthe, en vind je ook de terugblik van Mascha Feoktistova, Sylvie Meis, Olcay Gulsen en Nikkie Plessen. Nu overal verkrijgbaar!

Bron: Anette de Vries, Jill Waas (Grazia) | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws