Deze diva steunde Meghan Markle na Oprah-interview

'I still can’t believe she knows who I am", vertelt Meghan.

De wereld is heel wat diva’s rijk. Zo liet Mariah Carey onlangs nog in Meghans Archetypes-podcast horen dat ook de Duchess soms ‘best een diva’ kan zijn. Gelukkig houden al die diva’s elkaar goed in de gaten, en bleek uit de Netflix-documentaire Harry & Meghan dat de hertogin van Sussex na haar Oprah-interview ook op de steun van een ándere diva kon rekenen.

Oprah-interview

Al een week lang weten de Duke and Duchess of Sussex elke dag het nieuws te halen door hun veelbesproken Netflix-documentaire. In de zesde aflevering van hun spraakmakende Netflix-docu blikken Harry en Meghan terug op het Oprah-interview en de vele media-aandacht die ze hierna kregen.

Het veelbesproken interview met Oprah vond plaats in 2021. Hierin vertelden Harry en Meghan voor het eerst over hun keuze om een stap terug te doen uit de Britse koninklijke familie en naar Amerika te verhuizen. Het koninklijke stel werd na dat interview overspoeld met reacties van over heel de wereld. En die waren niet allemaal even positief. Kort na dat interview kreeg Meghan een sms’je. En niet van zomaar iemand, maar van Beyoncé.

Onverwachte steun

De wereldster wilde Meghan een hart onder de riem steken. “Beyoncé just texted, just checking in… I still can’t believe she knows who I am“, zegt de duchess in de aflevering over het sms’je. “She said, ‘She wants me to feel safe and protected. She admires and respects my bravery and vulnerability and thinks I was selected to break generational curses that need to be healed.'”

Kort na het interview plaatste Beyoncé ook een supportive message op haar website. “Thank you Meghan for your courage and leadership“, schreef Queen Bey bij een foto van haar en de hertogin op de première van de Lion King-film. “We are all strengthened and inspired by you.”

Als kers op de taart valt op de website ook nog de tag ‘my princess’ te lezen. Technisch gezien een duchess, maar wij rekenen ‘m gewoon goed, van Beyoncé.

Bron: Elegance, Town and Country | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws