Zien: jonge Zweedse royals dossen zich uit voor de opera

De piepjonge Estelle blijkt in de beelden al een aardig woordje Engels te spreken!

We krijgen Estelle en Oscar, de jongste generatie troonopvolgers van het Zweedse Kungahuset, nog niet heel vaak te zien. Niet gek, gezien hun jonge leeftijd. Op hun sociale media deelden de Zweden een video van een gezinsuitje naar de koninklijke opera, waarbij Estelle en Oscar eens mochten spieken tussen de grootse kostuums.

Jonge royals

De Oranje-prinsessen blijven grotendeels buiten beeld tot hun achttiende, de jonge generatie Windsors zien we slechts een paar keer per jaar, en ook in Zweden blijven de jonge Estelle (10) en Oscar (6) zoveel mogelijk buiten de spotlights. Want je mag dan een troonopvolger zijn: je kinderen zo ‘normaal’ mogelijk opvoeden is helemaal hot bij de royals.

Opera

Daarom werden we éxtra vrolijk van de lieve video die de Zwoyals deelden op onder andere hun Instagram-pagina. Hierin is te zien hoe kroonprinses Victoria, manlief Daniel, en kids Estelle en Oscar langsgaan bij de koninklijke opera. Daar krijgen zij een kijkje in de keuken en is te zien hoe Oscar en Estelle zich uitdossen in een aantal van de kunstige kostuums.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kungliga Operan (@kungligaoperan)

Niet alleen dat: ook papa en mama moeten eraan geloven. Zo zien we de hele familie in Opera-kostuums pirouettes draaien, heeft Daniel een soort fluwelen tovenaarsmantel, en zet Victoria een wel héél bijzonder hoedje op. Zou ze het gouden gevaarte al aan Máx getipt hebben voor Prinsjesdag volgend jaar?

Internationale rol

Daarnaast zien we hoe de kroonprinselijke familie een kleine meet & greet heeft met een paar van de ballet-talenten van de Kungliga Operan. Danseres Luiza Lopes staat de royals in het Engels te woord, en wat zien we daar? Estelle blijkt ook al een aardig woordje mee te komen in de internationale voertaal!

Zo heeft het kijkje in de keuken duidelijk indruk gemaakt op de jonge prinses. Zo laat ze weten dat ze nu nóg meer uitkijkt naar de uitvoering van Assepoester, want: ‘Now we know everything’. Met de talenknobbel van de troonopvolgster blijkt het nu dus al goed gesteld te zijn. Nu nog hopen dat ze haar troon niet opgeeft voor een carrière in de spitzen…

Bron: Instagram @kungahuset | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws